Закарпатець б’є сина від попереднього шлюбу, а рідну доньку обожнює

У сім’ї, як на мінному полі: постійні сварки та з’ясовування стосунків

Закарпатка Дарина Перец написала газеті «ЯСНО» листа, в якому з розпачем розповідає про непрості стосунки у родині.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Мені 32 роки. Вперше вийшла заміж у 21. У 22 народила Данила. Йому зараз 10. Із Максимом розлучилися, коли сину було 4. Він поїхав на заробітки на Одещину і знайшов собі іншу. Я жила сама три роки. Потім познайомилась із Олегом. Він на два роки старший за мене, дуже романтичний, добре заробляє, веселий та роботящий. Мені з ним дуже добре. Ми взагалі гарна пара. Утім у них із сином із першого ж дня не склалися стосунки. Син пам’ятає батька і сумує за ним, іншого чоловіка психологічно біля мене не хоче бачити. Олег теж не в захваті від Данила. каже, що він – зіпсована капризна дитина, яка егоїстично вимагає лише до себе уваги, пише газета ЯСНО.

Насправді син добрий, просто не полюбив мого другого чоловіка. Від Олега я народила доньку. Їй зараз 2 роки. Її він дуже любить і постійно балує, називає маленькою королевою. Олега ж може навіть вдарити, причому за дрібниці.

Мені це не подобається, тому між нами постійно виникають конфлікти. Син замикається в собі і навіть деколи відмовляється їсти. Він уже не такий маленький, щоб не бачити, як по-різному його вітчим ставиться до нього та до власної доньки. Я обох дітей люблю однаково, вони обоє для мене чудові…. але незабаром у Данила почнеться важкий перехідний вік, і я не знаю, що він зможе утнути, якщо ситуація в нашій родині не зміниться. Думала вже навіть про розлучення з Олегом, але Оля його дуже любить і в такому випадку я залишу доньку без батька. Крім того, я зараз ніде не працюю і не знаю, чи зможу сама утримувати двох дітей • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

One thought on “Закарпатець б’є сина від попереднього шлюбу, а рідну доньку обожнює

  • 29.09.2020 at 11:31
    Permalink

    Але це і батько

Comments are closed.