Чому закарпатський мер із міністерською зарплатою закритий до людей та ховається від журналістів

Чому в невеликому закарпатському місті, через яке протікають дві повноводні ріки, воду подають по годинах? Чому люди терплять незручності, а мер при  цьому має чи не найбільшу в Україні заробітну плату!  Жителі цього райцентру запросили у гості програму «Гроші», а журналісти телеканалу «1+1» покликали на допомогу газету «ЯСНО». Отже, що нам разом вдалося з’ясувати?

Як вирішує питання хустян міська рада і, головне, за що виписує собі такі зарплати мер, журналісти так і не зрозуміли, тож завітали до мерії.

Газета ЯСНО
Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

На робочому місці мера не застали, завітали до нього додому, та також не впустили, хоча робоча машина у робочий час знаходилася на подвір’ї.

Сабіна Обухова написала Володимиру Кащуку повідомлення, але відповіді так і не отримала, так само як і на неодноразові дзвінки.

Очільник міста відмови вився спілкуватися із журналістами.

Журналістка каже, що емоції від Хуста в неї залишилися гарні, але те, що міський голова не захотів зустрітися та спілкуватися, залишило лише негативні відчуття.

Цікаво, що програма «Гроші» подорожує по різних містах України і це – єдиний випадок, де мер взагалі втік від телекамер.

Паралельно з Хустом команда була в Конотопі і там міський голова поводив журналістку по всіх об’єктах.

Не надто люб’язним до журналістів був і мер Ужгорода Богдан Андріїв, але навіть він від камер не заховався, відповів навіть на неприємні запитання.  Тож чому Володимир Кащук так не любить київських телевізійників, чому так недружній до каналу «1+1»? Напевно, йому є що таки приховувати, якщо засів на дно, коли потрібно було прокоментувати ситуацію в населеному пункті, який він власне і очолює.

Сабіна Обухова підсумовує, що Хуст – закрите від журналістів та громади місто, а мер запустив воду у центральний фонтан, але вже 10 років не може запустити у крани людей.

Чому в Хусті немає цілодобового водопостачання? Чи розвивається туризм? Чому центр хочуть забудувати? Сенсаційне розслідування читайте у газеті ЯСНО від 2 жовтня та у сюжеті програми «Гроші» • Більше унікальних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост