Дівчина з синьою шкірою вважає себе інопланетянкою

Думаєте, що всі навколишні – звичайні люди? Не поспішайте робити висновки. Деякі ідентифікують себе як інопланетяни, пише газета ЯСНО.

Лоран Лі всього 28 років, дівчина працює майстром з манікюру і кожен день фарбує шкіру в бірюзовий колір, але не заради того, аби це комусь сподобалося. Просто вона вважає, що випадково опинилася на нашій планеті.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

З юного віку Лоран захопилася косметикою і яскравим одягом, а в 20 років зацікавилася японським рухом «гяру» (субкультура, яка заперечує традиційні погляди на зовнішній вигляд). У 28 зрозуміла нарешті, хто вона насправді.

Дівчина почала носити накладки на вухах, які перетворюють їх на «вуха ельфа», а іноді накладає роги з пап’є-маше. Крім англійської (рідної, бо живе у  Великобританії), вона розмовляє клінгонською (вигадана мова з серіалу Star Trek).

«Так я відчуваю себе комфортно і природно, а в іншому образі, ніби на мені якийсь костюм» • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост