Мені набридло бути годувальником, але моя дружина лише хоче сидіти вдома та народжувати дітей

За 10 років  шлюбу жінка народила вже шістьох

До газети «ЯСНО» звернувся закарпатець Юрій Пойда. Він каже, що його дружина з багатодітної родини. У них було 12 дітей. Її мати ніде не працювала, лише народжувала, а всі турботи про родину лягали на плечі  тестя. Він так жити не хоче і звертається до читачів за порадою.

Кинути жінку я не можу. Дітей я люблю, але більше не хочу. У нас за 10 років шлюбу уже 6 доньок! Оксана ж мріє ще хоча б про трьох синів. Коли ми одружилися, нам було по 19, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Першу дівчинку вона народила  у 20. Потім двічі у нас були двійні і ще три доньки по черзі через рік. Зараз меншій доньці 2 роки, і Оксана вже рік не може заспокоїтись, що я категорично проти її нової вагітності. Нам усього по 29, нам би ще жити для себе, подорожувати, а я працюю не покладаючи рук із ранку до ночі без вихідних.

 Я дуже втомився. Прошу дружину віддати меншу доньку у садок і влаштуватись на роботу, та вона не хоче. Каже: «Моя мама ні дня не працювала, і я не буду! У Біблії пишеться, що чоловік у поті чола має заробляти на сім’ю, а жінку Бог створив для того, щоб вона дарувала життя!»

Не можу сказати, що вона з дуже побожної родини, але постійно переконує, що контрацепція – це гріх. Я вже думав про власну стерилізацію, щоб вона точно більше не завагітніла, але вона й проти цього. Сама перев’язати маткові труби категорично відмовляється, протизаплідні не п’є, презервативи постійно викидає • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя!! ЗакарпатПост

2 thoughts on “Мені набридло бути годувальником, але моя дружина лише хоче сидіти вдома та народжувати дітей

  • 30.09.2020 at 06:55
    Permalink

    Бідний чоловік

  • 01.10.2020 at 03:22
    Permalink

    Если Вы занимаетесь продвижением сайтов (блогов)
    или просто устали платить «SEO специалистам»,то Вам это будет интересно.
    В любом случае Вы извлечёте из данной информации-нужную Вам.
    https://offeramazon.ru/2020/09/25/xrumer/

Comments are closed.