Чому так паршиво працює Ужгородський ЦНАП

Вражає, у яких важких умовах люди працюють, як не довіряють керівництву

Агенту газети ЯСНО довелося скористатись послугами Ужгородського міського ЦНАПу… і те, що він побачив, жахнуло, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Чиновники відгородилися від людей турнікетами. Вільно зайти не можна лише за записом. Записавшись, щоразу потрібно чекати тиждень, аби прийняли.

ЦНАП довелось відвідувати аж 4 рази. Працівники, що працюють із клієнтами, постійно змінюються, при цьому права рука не знає, що робить ліва. Більшість операторів не компетентні, викликають інших, які розказують, що їм робити. Документи, які мали прийняти за першим, взяли лише за третім разом, постійно десь відсилали, щось уточнювали. Невже не можна було одразу роз’яснити  людині, що робити і як оформляти? Відвідувачі ходять як по замкненому колу, і це триває тижнями. У газети «ЯСНО» походи зайняли  майже місяць.

Деякі оператори навіть не розглянули документи, навіть не дивились, відсилали до інших. Для них було складно щось збагнути, вони не розумілися. Аж за третім разом документи взяли, а скільки відфутболювали!!! Щоразу потрібно було щось нове, кожна нова людина культурно заявляла: «Я це вам не казала!» Швидкість і зручність роботи абсолютно не відповідає тому, що розрекламував уряд. Те, що повинно займати годину, у нас зайняло місяць • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

3 thoughts on “Чому так паршиво працює Ужгородський ЦНАП

  • 01.10.2020 at 07:37
    Permalink

    Там як на зоні. Аж страшно!

  • 01.10.2020 at 07:37
    Permalink

    Режимний об’єкт. Хочеш якусь довідку? Ходи за нею місяць!

  • 01.10.2020 at 12:50
    Permalink

    Ще собак потрібно при вході поставити. Хоч 5

Comments are closed.