Як закарпатські заробітчани розтринькують гроші на проституток

Газета ЯСНО дуже любить своїх читачів і вивчає їхнє життя навіть далеко від рідного дому. Оскільки у деяких областях нашої держави люди масово їдуть на заробітки в Чехію, ми поцікавилися, як їм там працюється і як вони відпочивають від роботи, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Як з’ясувалося, чоловіки не тільки працюють, але й знаходять час для відпочинку. А який він у них? Ні, у театри та кіно там ходять одиниці. Більшість задовольняють походи у маленькі кафе та в супермаркети за продуктами. Але не тільки буденними турботами живуть наші мужні представники сильної статі. Іноді вони також люблять відтягнутись по повній. Дехто навіть знає багатьох чеських повій. Але про все не одразу…

Наш співбесідник родом із Закарпаття. Він детально розповів, як проводить вечори сам і як розважаються його знайомі.

«Особливої культурної  програми у Празі в заробітчан немає. Хоч місто дуже гарне, подивитись є на що, але це мало кого цікавить. У музеї, театри, галереї тут наші не ходять. Принаймні я не знаю таких, щоб цікавилися дуже культурою. Найпоширеніший маршрут – у супермаркет за продуктами та в кафе – на пиво. Деколи алкоголь  беремо на квартиру, де живемо, – зізнався Василь. – Я, наприклад, за 15 років, що тут працюю, жодного разу не був навіть на футболі. Хоча вільний час деколи є,  але якось не хочеться витрачати гроші на квитки. Не бував також на великих концертах, хоч сюди часто приїжджають світові зірки. Якось не до цього, якщо чесно. Краще важко зароблені кошти спрямувати на інші задоволення».

Тож невже життя на заробітках таке сіре і безрадісне? Невже українці тільки машинально працюють і не мають ніякої радості від життя. Виявляється, ні. Є і на їхній вулиці свято… вірніше, на вулиці Червоних ліхтарів.

«У Чехії легалізована проституція. Тож багато хто замовляє собі дівчат. Думаю, це хоч раз робив кожен чоловік. Просто одружені такі «подвиги» ретельно приховують, щоб не дізналися вдома. Я ж вільний, і мені немає сенсу замовчувати правду, – розповів чоловік. – Ціни на повій тут доступні, набагато дешевші, ніж у нас. Таким привілеєм мало в кого вистачить духу не скористатися» • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост