Юний віщун ще торік передбачив коронавірус і розповів, що чекає світ після пандемії

Настають нові потрясіння

Влітку 2019 роки юний індійський астролог Абіга Андад передбачив пандемію коронавирусу. На жаль, тоді до слів юнака не поставилися з належною увагою. І ось тепер Абіга зробив нове пророцтво, яке, за його словами, торкнеться безлічі людей на планеті. Яке майбутнє потрясіння світового масштабу очікує нас в найближчі місяці?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Юний астролог передбачив світові нову катастрофу, яка, за його словами, стане ще більш серйозною, ніж пандемія коронавирусу.

Як стверджує Абіга Ананд, новій катастрофі передуватимуть різноманітні природні катаклізми, крім того, знову відбудеться спалах коронавирусу.

Винуватцем нових неприємних подій підліток назвав зближення Юпітера і Сатурна. Планети максимально наблизяться одна до одної 20 грудня 2020 року. Саме тоді, за словами юного астролога, і прийде нова світова біда.

В цей час Юпітер і Сатурн перейдуть в один знак Зодіаку, і цілком ймовірно, що настають нові потрясіння, такі, як епідемія холери, голод і тисячі смертей, – впевнений юний астролог.

Зокрема, Абіга згадує про повені, які цілком здатні змити з лиця землі великі ділянки суші.

При цьому юний пророк закликав людей не панікувати, зазначивши, що майбутні небезпеки – явище тимчасове. Серйозні потрясіння, за словами підлітка, очікують світ у період з грудня 2020 по березень 2021 року. При цьому лютий  стане найнебезпечнішим місяцем для людей усього світу, сказав Абіга, помітивши, що в цей час варто проявити максимальну обережність, не ризикувати здоров’ям і фінансами.

Головне, що повинен робити кожен на Землі в ці складні місяці, не впускати в себе страх. Будьте впевнені: людство впорається з проблемами і вступить в світлу еру вже навесні наступного року • Більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост