Пиво треба не пити, а чистити ним меблі і виводити плями на одязі

Пиво – не просто напій. Це також чудовий засіб, який допоможе поратися з хатніми клопотами.

Засіб для чищення дерев’яних меблів. Світле пиво знадобиться, щоб відчистити дерев’яні меблі й освітлити їх. Активні сполуки, які в ньому містяться, видаляють бруд й полегшують виведення невеликих плям води або залишків стійких речовин. Отже, замочіть ганчірку з мікрофібри в пиві. Використовуйте її, щоб швидко й легко відчистити проблемні поверхні, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

«Поліроль» для каструль. Кислотні компоненти, які міститься в цьому напої, дуже добре полірують і чистять металеві предмети, наприклад каструлі. Візьміть трохи пива та нанесіть його прямо на каструлю або мідні елементи. Потріть їх м’яким шматком тканини. Дайте висохнути.

Добриво для саду та хатніх рослин. Дріжджі та натуральні цукри, які містить пиво, чудово удобрюють сад, траву й рослини в горщиках. Його вітаміни та мінерали покращують якість ґрунту та сприяють здоровому росту рослин. Покропіть невеликою кількістю пива землю навколо рослин. Повторюйте процедуру двічі на тиждень.

Засіб для виведення плям на одязі. Хоча на перший погляд це може здаватися неймовірним, пиво також можна використовувати як натуральний засіб для виведення складних плям з одягу та килимів. Його компоненти вимивають бруд із тканини, а також пом’якшують її. Нанесіть трохи пива на проблемну зону. Залиште його на 30 хвилин. Потім виперіть одяг як зазвичай • Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ» • Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! • Індекс 91145 ЗакарпатПост

2 thoughts on “Пиво треба не пити, а чистити ним меблі і виводити плями на одязі

  • 03.10.2020 at 08:50
    Permalink

    Я ліпше вовнутрь прийму

  • 03.10.2020 at 08:51
    Permalink

    Більше корисних порад у газеті «ПОРАДИ» Купіть у кіоску або передплатіть на своїй пошті! Індекс 91145

Comments are closed.