Як закарпатські міські голови використовують на виборах адмінресурс

Звичайно, зараз балотуватися  найлегше нині чинним міським головам. Вони мають безкоштовний  доступ до ресурсів, до журналістів і багато піаряться на цьому у всіх закарпатських містах… у тому числі і в Ужгороді, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

 Наприклад, міський голова зустрівся з медиками, оглянув роботу лікарні і щось наобіцяв колективу. Про це відразу написали пресслужби, сфотографували і деякі телеканали, газети, сайти розмістили у себе цю інформацію. Проходить футбольний матч. Мер тут як тут! Прийшов, привітав спортсменів, наговорив їм багато приємного – і знову картинка з ним з’явилася у пресі. Ранкова зарядка… або, як нині модно говорити, руханка. Та міські голови і тут перші. Заради того, аби їх обрали на наступний термін, вони готові махати і руками, і ногами, і бігати, і стрибати, і навіть сміття прибирати.

А найбільше стараються тоді, коли на них спрямовані фотооб’єктиви та відеокамери. Які лише розваги не придумають для себе та своїх вірних підданих ці жартівники! Так, робити видовища для людей за п’ять років (а дехто і більше) вони навчилися на відмінно! А такий піар, між іншим, є використанням адмінресурсу. Ніде у світі журналісти на піддаються на такі дешеві провокації, як на Закарпатті. За рекламу потрібно платити, а не придумувати собі шарові варіанти! Так само вони піаряться зараз на відремонтованих вулицях, парках і скверах, хоча люди їх, власне, для того і обрали, аби вони щось робили. Тому все це виглядає дуже нечесно • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

4 thoughts on “Як закарпатські міські голови використовують на виборах адмінресурс

  • 04.10.2020 at 07:29
    Permalink

    Ще й як використовують! Досить згадати процедуру реєстрації

  • 04.10.2020 at 07:30
    Permalink

    Руки загребущі, апетити безмірні

  • 04.10.2020 at 07:30
    Permalink

    Хочуть вічно божками бути

  • 04.10.2020 at 07:31
    Permalink

    Чам обирати нових людей, а цю банду геть

Comments are closed.