5 сигналів про те, що COVID-19 у вас вже був

Учені з Оксфордського університету у Великобританії заявили, що люди могли почати хворіти новим коронавірусом задовго до того, як про це було офіційно оголошено. Через це, мовжливо, були випадки, які не були зафіксировані.

Лікарі  перевірили кілька тисяч нових вірусів та виділили п’ять основних симптомів, які є спільними для всіх. У першу чергу в трата нюху та смаку, як найголовніший симптом. Про це повідомили 59 відсотків тих,хто перехворів на  COVID-19.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Учені з Гарвардської медичної школи заявили, що ряд клітин у новій носі містять білки, за допомогою яких коронавірус віддаляється в першу чергу, а інфекція проникає в організмі. Тому люди, у яких з’явився лише цей симптом, є одними з головних розносників коронавірусу. Вони не знають, що заражають  ним оточуючих.

У якості другого показнику називають біль у животі, оскільки це може засвідчити про враження пневмонією нижнього відділу легких.

Третім показником визнана діарея, яка розвивалася у багатьох в китайському Ухані.

Ще одним симптомом є легкий фолікулярний кон’юнктивіт: налиті кров’ю очі, печіння, свербіння очей.

Нарешті, останнім симптомом вважається втома: це симптом, якщо почуття пацієнта не є звичним для людини • Більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

2 thoughts on “5 сигналів про те, що COVID-19 у вас вже був

  • 05.10.2020 at 07:25
    Permalink

    У мене вже був. Не все сходиться

  • 05.10.2020 at 07:26
    Permalink

    У мене не було і не буде!

Comments are closed.