Site icon zakarpatpost.net

27-річна дівчина вирішила відростити бороду і радіє, що їй личить

User comments

Після восьми років епіляції і гоління – це найкраще, що вона коли-небудь робила

27-річна Альма у 15-річному віці захворіла на гормональну хворобу. У дівчини почала рости борода, тому вона змушена була голитися. Але врешті-решт це їй набридло, тож вона вирішила відростили волосся на обличчі. Це сталося чотири роки тому, і тепер дівчина надихає інших, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Ще підлітком Альма виявила, що у неї росте темне волосся на обличчі, вона вперше поголилася у 16 років після негативних зауважень від однокласників. Вона не знала, що з нею, і спочатку на темні зарості на обличчі взагалі не звертала увагу.

У 18 років вона здала аналізи, бо почала хвилюватися, що з нею не так, лікарі виявили СПКЯ. Це –  гормональне захворювання, яке впливає на роботу яєчників. Загальні симптоми включають нерегулярні місячні, збільшення ваги і надмірний ріст волосся, а також можуть призвести до безпліддя.

Зараз дівчина, яка живе у Нью-Йорку, є студенткою і готується працювати в адміністрації охорони здоров’я. Вона каже: «Я навчилася приймати те, що не можу змінити. За цим принципом я живу».

Альма Торрес пригадує:  «Я ніколи не думала, що люди будуть сміятися над моєю рослинністю на обличчі, поки шкільний консультант не запитав мене, чи не непокоїть мене це, і раптом я зрозуміла, скільки людей будуть витріщатися й шепотітися. Це змінило все. Я вперше поголилася перед випускним у восьмому класі і продовжувала намагання позбутися волосся протягом наступних восьми років».

Вона додала, що пробувала все – від гоління до відбілювання, епіляції воском і навіть лазерної епіляції – але ніщо не могло приховати темне волосся.

Коли їй нарешті поставили діагноз СПКЯ, вона описала це як «справжній ляпас».

З такими симптомами, як біль в яєчниках і нерегулярні місячні, діагноз СПКЯ привів до того, що Альма на якийсь час впала в «сильну депресію». Але з часом навчилася миритися зі своїм станом – включаючи бороду • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version