Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №41

Чорні політтехнології перед виборами

Якими брудними технологіями будуть користуватися закарпатські кандидати

Передвиборча кампанія на Закарпатті стартувала дуже мляво, деякі партії досі не визначилися з кандидатами, не надто афішують свої вподобання,  не завалюють газети та телебачення своєю рекламою. Одним словом, таке враження, ніби чогось чекають. У той же час дехто з бажаючих очолити ОТГ уже розвісив борди, а його таємні агенти вже давно обливають брудом чинну владу та ймовірних політичних опонентів. Отже, якими брудними технологіями будуть користуватись на цьогорічних виборах? Саме в цьому і розбиралася газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Чому закарпатські міські голови не знають реальних проблем людей

Дивний народ – закарпатці. Спочатку нарікають на міських голів, депутатів за бездоріжжя. ями, калюжі, а потім, коли вони відремонтують деякі з них натхненно дякують їм… та ще й так захоплено, що готові їм навіть це руки цілувати. Хоча вони нічого надприродного й не робили, просто виконали свій обов’язок… та ще й авансом, адже більше передвиборчих обіцянок вони таки не виконали… принаймні більше слів так і залишились словами і не перейшли у справи. Так чому ж тоді наш народ не дякує світлофору, коли на ньому вмикається зелене світло… адже він так само дозволяє їм пройти, або проїхати? Про це читай у газеті ЯСНО.

Заради 62-річної багатійки 19-річний юнак кинув 17-річну дівчину

• 62-річна багатійка, яка завагітніла від 19-річного, може дожити до 109 років?

• У першому класі закохався у 34-річну вчительку

Публікація в газеті ЯСНО  одкровення 62-річної ужгородки, яка хоче завагітніти від 19-річного хлопчини, викликала неймовірно бурхливу реакцію з  боку читачів. Про випадок заговорила вся Україна, мільйони людей. Ця історія настільки вразила всіх, люди настільки стурбовані, що пишуть нам безперестанку. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Пара прожила в шлюбі 48 років і померла від коронавірусу з різницею в чотири хвилини, тримаючись за руки

67-річний чоловік та його 65-річна дружина померли в лікарні через 30 днів після того, як їм поставили діагноз. Співробітники медичного центру перемістили пару в одну кімнату, щоб вони могли провести останні хвилини разом.

Убитий горем син подружжя розповів, що матері вперше поставили діагноз Covid-19, всього через кілька днів після виходу на пенсію. Повний текст цієї трагічної, але і той же час романтичної історії – у газеті ЯСНО.

Найсексуальніша бабуся світу відзначила 50-річчя

У жінки двоє синів і дві дочки – їм 30, 28, 26 і 7 років, а онучці майже 4.

Усе життя Джина Стюарт пропрацювала моделлю, але із косметичних процедур вдавалася тільки до однієї – збільшення грудей, і то більше 10 років тому.

«Але якщо чесно, ніяких секретів немає. Я думаю, що гарні всі люди. І я роблю це не заради уваги: взагалі таке ненавиджу. Просто намагаюся змінити ситуацію і посприяти тому, щоб жінки не накидалися одна на одну. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на осуд. Любіть свій вік і свої форми, від цього ще ніхто не помирав», – каже вона. Повний текст читай у газеті ЯСНО.

Жінка народила двійню в 68 років після 43 років спроб завести дитину

На 37 тижні вагітності 68-річній жінці лікарі порекомендували кесарів розтин (нормальна тривалість вагітності – близько 38 тижнів). На світ з’явилися дві дитини – хлопчик і дівчинка. І мати, і новонароджені здорові.  Більше – у газеті ЯСНО.

Незалежно від того, наскільки щасливий ваш шлюб, чоловік завжди буде зраджувати

• 42-річна жінка шість років працювала у сфері ескорту

• Вона – мати-одиначка, має дитину, але ніколи не хотіла заміж

• Називає себе Самантою і стверджує, що всі хлопці приречені зраджувати своїм партнерам, незалежно від того, наскільки зайнятими вони можуть здаватися

Саманта Х пропрацювала в ескорті шість років і у 2017 році зав’язала. За роки контактувала з усіма типами чоловіків і каже, що навіть та, хто живе у щасливому шлюбі знаходять для неї час. Далі – у газеті ЯСНО.

Вже шість місяців щотижня робить тест на коронавірус і через це втратила коханого

• На тестуваня витратила вже 91 тисячу гривень і влізла у борги

• Зробила вже 12 тестів і жодного позитивного за цей час не було

• Втратила коханого, бо не хотіла з ним нікуди виходити з дому і друзів

 Якщо українці не надто охоче проходять тестування, коли не припече, дехто навіть купує довідки, то Сара Едвардс із Великобританії просто схиблена на своєму здоров’ї.

Більшість ночей жінка сидить у своїй вітальні, гортаючи зелений файл, заповнений результатами тестів на Covid-19 – у неї їх поки що  12 і ​​вона витратила 2400 фунтів стерлінгів (91 тисячу гривень) на тести. Що ж відбувалося далі – читай у газеті ЯСНО.

Жінці так зробили тест на коронавірус, що витекла речовина з її мозку

Лікарі з’ясували, що мазок на коронавірус проткнув жінці так далеко в носі, що викликав витік речовини з її мозку.

Пацієнтка звернулася до лікаря після того, як відчула металевий присмак у роті, нежить і головний біль.

Жінка, якій за сорок, розповіла медикам, що недавно пройшла тестування на Covid-19 перед операцією з видалення грижі. Неймовірні подробиці – у газеті ЯСНО.

Як чехи у Карпатах сир варили, овець доїли та ведмедя шукали

Закарпаття туристично привабливе не лише для українців. Іноземці також полюбляють блукати Карпатами, купатися у чистих гірських ріках, вивчати побут місцевого населення та насолоджуватися неймовірними краєвидами природи. Чехи серед європейців бувають тут найчастіше. Та то й не дивно, область протягом певного часу входила до складу Чехословаччини і для розвитку краю із усіх урядів чеський зробив найбільше.

Тож нині газета ЯСНО публікує розповідь про Закарпаття відомого чеського мандрівника Давида ХАЙНАЛА.

Українських дітей продають у Китай по 50 тисяч

• В Україні процвітає дитяча проституція

• Жінка викрала хлопчика, щоб забрати в нього телефон

• Часто після зґвалтування дітей убивають

Вкрадена дитина – це найжахливіша річ, яку тільки можуть уявити собі батьки у своїх кошмарах. Та все ж, у світі кипить торгівля дітьми. Хтось краде малечу на органи, хтось – для сексуальних втіх, а хтось, бо не має власних дітлахів. Хтось стає жертвою викрадення випадковими перехожими, а хтось – крадіжки на замовлення. Сьогодні газета ЯСНО аналізуватиме, які махінації відбуваються з українськими дітьми і розкриє страшну правду, як наші немовлята потрапляють у Китай. Шокуючі деталі – у газеті ЯСНО.

Дружина не пускає закарпатця на роботу, змушує сидіти вдома з дітьми та готувати їсти

Що робити, коли дружина власна, заробляє більше і не хоче готувати? Вона при цьому ще й ревнує чоловіка до всіх жінок і фактично змушує його бути домогосподаркою… До редакції газети ЯСНО надійшов лист від закарпатця Миколи Васильківа, який просить поради у читачів.

Ми одружилися 15 років тому. Люсю я дуже кохав, хоч вона завжди була з характером. Ще коли ми зустрічалися. не раз влаштовували сцени ревнощів через своїх знайомих. Їй здавалося, на мене западають усі дівчата, що я можу їй зрадити з ними. Поступово вона залишилась взагалі без подруг, але це її зовсім не засмічує. Далі – у газеті ЯСНО.

Я кохаю свою тещу і хочу одружитися з нею

Кохання непередбачуване. Іноді стосунки між рідними переходять на новий рівень і тоді спинити потік почуттів дуже важко. Що робити, коли чоловік закохався у тещу і любить її більше, ніж молоду дружину?  Як не покалічити ні власне життя, ні долю двох рідних між собою жінок? У редакцію газети ЯСНО надійшов лист від закарпатця Юрія Липея. Чоловік сподівається, що читачі порадять. Як йому поступити у складній життєвій ситуації, у яку він потрапив, адже опинився в такому любовному коловороті, з якого не знає як вибратись. Повний текст – у газеті ЯСНО.

У нього гнило все тіло і було пошкоджено око. Медик проводив експерименти над чотирирічним Артуром

Чотирирічний джек рассел тер’єр Артур  мало не помер на «опікою» свого господаря. Його власник, студент 5-го курсу медичного факультету 25-річний Мартін, сам діагностував у нього різні захворювання, які потім довільно «лікував». Собака зараз перебуває у ветеринарній клініці.Найцікавіші деталі цієї історії читай у газеті ЯСНО.

Жінка у будинку в нестерпних умовах утримувала 118 котів

Мертві кошенята, сире гниле м’ясо та фекалії

Поліція отримала сигнал, що жінка утримує в жахливих умовах більше сотні кішок. Прибувши на виклик, правоохоронці були шоковані побаченим!

Між живими тваринами на підлозі валялися мертві кошенята, всюди було сміття та фекалії, нестерпний запах, який не доводилося відчувати ніколи. Звідусіль доносився сморід гнилого сирого м’яса, що лежало у мисках для їжі. Самих живих котів поліціанти нарахували 118. Що ж відбувалося далі – читай у газеті ЯСНО.

Собака з’їла усі заощадження господині

35-річна жінка повернулася після роботи додому і виявила, що собака з’їла всі її заощадження. Господиня була в шоці від побаченого і не знала. що робити.

Джослин Хорн, що живе на острові Мен, розповіла, як її мініатюрний пудель на прізвисько Пеггі з’їв 100 фунтів стерлінгів (3600 гривень). Гроші вона відклала на чорний день. Утім вихованець якимось чином пробрався в спальню, дотягся до скарбнички і знищив усі банкноти. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Пенсіонер подав до суду на кота, що звалився йому на голову

Оскільки випадок зафіксували камери спостереження, у чоловіка є всі докази.

Літній китаєць вигулював свого собаку. Раптово прямо на голову чоловіка впала кішка. Пізніше з’ясувалося, що тварина вилізла на парапет житлової висотки і не утрималась там. Далі – у газеті ЯСНО.

Рудий Гарфілд пішки прошов 64 км, щоб знайти родину

Кіт відправився на пошуки власників після того, як вони продали будинок, бо жити з новими господарями йому не хотілося. Не було його цілих сім тижнів. Де він блукав, ніхто не знає.

Але одного дня 53-річний Ніл почув, що хтось шкрябає двері. Відчинив, вийшов подивитись і став, як приголомшений, коли побачив на порозі трирічного Гарфільда, якого його родина залишила у старому будинку. Чоловік довго не мін вимовити ні слова. Що відбувалося далі? Про це читай у газеті ЯСНО.

Кішка втратила чотирьох кошенят, а через кілька днів знову народила

Нещасну вагітну кицю колишній господар викинув на вулицю. Він знав, що за кілька днів вона має народити і йому не хотілося брати на себе відповідальність за кошенят.

На щастя, знайшлися добрі люди, які годували кішку, а її малюків загорнули у теплу ковдру. Їх виходили і коли підросли, волонтери підшукали їм родини. Саму ж Шелбі, саме так назвали кицю, відвезли до притулку. Там її хотіли стерилізувати, та з’ясувалося, що вона знову вагітна. Повний текст – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

8 thoughts on “Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №41

  • 08.10.2020 at 06:51
    Permalink

    Цікавий дуже номер!

  • 08.10.2020 at 06:53
    Permalink

    Цікавий номер. Почитаю!

  • 08.10.2020 at 06:53
    Permalink

    Зацікавила найсесуальніша бабуся. Гарна?

  • 08.10.2020 at 06:54
    Permalink

    О… продовження історії про багатійку. Що там уже наколотила? Куплю газету!

  • 08.10.2020 at 06:55
    Permalink

    Вагітна двійнею? ЧИ ХЛОПЕЦЬ ПЕРЕДУМАВ ОДРУЖУВАТИСЬ?

  • 08.10.2020 at 06:55
    Permalink

    Знайшла нового донора сперми?

  • 08.10.2020 at 06:56
    Permalink

    Одрудилися? Що там у них. Почитаю!

  • 10.10.2020 at 07:11
    Permalink

    Дуже цікаві статті. Куплю

Comments are closed.