Чому помер закарпатський кандидат у депутати. Невже на нього ще раз напали?

Просто не вкладається в голову, на що перетворилися у цьому році передвиборчі перегони. За мандат депутата ОТГ проходять справжні страшні бої. Хоча ця робота є неоплачуваною, до рад цього разу рветься дуже багато бажаючих.

І у цій війні з’явилася перша жертва.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Як раніше повідомляла Газета ЯСНО, сьогодні не стало мешканця Хустщини, який балотувався в депутати Вишківської ОТГ від «Опозиційної платформи – за життя».

Партія взагалі то тут ні до чого, на цьому зараз також починаються політичні маніпуляції. Важливо одне – померла людина і хто б не виграв вибори, її не повернути. А Павло Сидляр міг ще жити і жити, бо був молодим.

Цікаво, що після побиття чоловік ходив своїми ногами, розмовляв з поліцейськими, знайомими, активно дописував на своїй сторінці в Інтернеті…  Після нападу сам заявляв, що все сталося через його політичну позицію… Але раптом через чотири дні його не стало. Що тут не так? Невже недообстежили, або сталося ще щось, про що ніхто не говорить?

Цікаво, що як розповіли у поліції після побиття, там відкрили кримінальне провадження за навмисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Тож як це після легкого побиття людина померла?

Утім кажуть, що сьогодні вночі стан чоловіка погіршився. Павла Седляра доправили в лікарню, де він і помер. Офіційна версія смерті від поліції тут  • Більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост