Закарпатський виборець: усі погані, коли ж прийде Месія?

Варто пригадати, які сподівання українці колись покладали на Ющенка. За нього виходили на Майдан, зробили революцію. Потім прийшов Янукович, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

  Нова революція і нова перемога. А далі – знову розбиті надії і не те, чого хотілося… Виборці розчарувалися і в Порошенкові, і вже багато хто і в Зеленському. Цікаво, що найбільше усім президентам лають одні й ті ж люди. спочатку вони їм співають оди похвали. Потім щось чекають…  а коли вони поступають не так, як хтось не це сподівався. починають проклинати • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Фактично це нормально. Так є не лише в Україні. У Польщі вибори відбулися лише нещодавно, але переобрання на новий строк старого президента вже багато хто називає помилкою. У США теж багато розчарованих політикою Трампа. Усі ці люди знали, на що йшли… їм було відомо, що армія прихильників колись може перетворитись на армію невдоволених, та вони лізуть у владу знову. Дуду вже переобрали, а Трамп цього прагне.

2 thoughts on “Закарпатський виборець: усі погані, коли ж прийде Месія?

  • 09.10.2020 at 06:46
    Permalink

    Ага, уже сто років чекають люди і ще тисячу треба плчекати

  • 09.10.2020 at 07:39
    Permalink

    Стільки кандидатів, як тепер, не було ніколи. Уся тупа пошесть лізе в депутати! Та ви успішно свою роботу не вмієте робити, а лізете керувати іншими. Одні мати, бл@дь!

Comments are closed.