Site icon zakarpatpost.net

62-річна багатійка, яка завагітніла від 19-річного, може дожити до 109 років?

User comments

Продовження пристрасної історії гарячого кохання, розпочатої в минулих номерах газети ЯСНО

Публікація в газеті ЯСНО  одкровення 62-річної ужгородки, яка хоче завагітніти від 19-річного хлопчини, викликала неймовірно бурхливу реакцію з  боку читачів. Про випадок заговорила вся Україна, мільйони людей. Ця історія настільки вразила всіх, люди настільки стурбовані, що пишуть нам безперестанку, пише газета ЯСНО.

Булобагато таких,  хто став на бік цієї щасливої пари:

«А як вам такий варіант? 18-річні дівчата лягають під 60-річних дідів. То це добре? Взагалі вас не має хвилювати їхнє життя. Хай роблять, що хочуть! У них свої голови на плечах» • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«У 62 вагітна? Можу тільки позаздрити здоров’ю! Моя прабабуся народжувала у 54, але це було село та інша екологія. Вона справді народила першого у 19, а восьмого – у 54. Не знала слова «клімакс» і потім ще 25 років жила з онкологією, яку в неї знайшли, коли вже медицина відносно нормальною була!».

«Коли дівчата за старих виходять заміж, то це нормально, а коли навпаки – ні?»

«А можливо вона йому показала кохання з іншого боку, яке він ще не бачив?»

«Йому напевно материнської любові не вистачало, якщо старшої жінки захотілося!»

«Вона хоче сексуального задоволення. В її віці важко знайти однолітка, який би міг їй це дати. А він не проти. Всі задоволені. То чого людям це засуджувати, це їх справа!»

«Є така сексуальна девіація, як геронтофілія. Він може отримувати з нею більше задоволення, ніж з молодими!»

«Молодий батько буде, та й вона може дожити до 109 років!»

Були навіть жартівливі відгуки, скажімо: «Не все так і погано, як здається на перший погляд. Було б гірше, коли б закохався в багатенького діда, а не бабу!» Або: «Молоді дівчата за кордоном, то що хлопцеві роботи? Не бути ж усе життя холостяком!»

А були й рекомендації від чоловіків: «Не знаю, може когось розчарую, а когось порадую, але завагітніти в такому віці природним шляхом, неможливо. Найстарша мама в світі, яка завагітніла природним шляхом, мала 59 років, і то вона проходила замісну гормональну терапію. Так що, хлопці, можете сміливо займатися сексом зі старшими жінками!»  • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version