В Ужгороді автор Анатолій Молнар та художниця Марина Свида-Яковенко видали свою першу спільну ілюстровану книгу

Днями в Ужгороді у видавництві Бреза був реалізований задум двох творчих особистостей письменника Анатолія Молнара та художниці Марина Свида-Яковенко родом з міста Сваляви яка зараз проживає в Києві.

Книга під назвою «Дні кольорові – дні загадкові» побачила цей світ 14 жовтня на свято Покрови Божої Матері та День Захисника України який відзначається в один день з цим великим християнським святом.

Автори працювали над книгою майже пів року в режимі онлайн, ділились ідеями за допомогою інтернету, та намагалися якомога якісніше зробити кожен свою роботу, в результаті читачі отримають книгу яка задовільнить їх будь-який настрій, розповідає Анатолій.

Книга являє собою ілюстровану збірку віршів на тему улюблених кольорів, в якій представлено 12 ілюстрацій та творів з різним забарвленням та настроєм, який можна прочитати з віршів або просто переглядаючи зображення, які вийшли з під пензля талановитої землячки Марини Свида-Яковенко.

Це перша спільна праця двох митців, яких між собою об’єднала творчість за сотні кілометрів, бо як то кажуть, в бажанні творити немає кордонів.

А реалізувати проект взявся бізнесмен та підприємець зі Сваляви Салій Олександр Васильович, який і зацікавився у підтримці та розвитку своїх земляків які в різних куточках України прославляють культуру свого осередку в якому вони народились та провели дитинство.

Презентація книги відбудеться найближчим часом в Ужгороді та Сваляві  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост