Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №42

Закарпатська політична проституція

Кандидати міняють політичні партії як брудні шкарпетки

Чому лідери партій не перевіряють людей, яких приймають до себе на політичне минуле? чому закарпатці так часто змінюють партії… особливо перед виборами? Чому деякі політики готові абсолютно на все, лиш би тільки залишатися біля корита?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Просто гидко читати біографії тих, хто прагне бути депутатами різних рівнів, головами ОТГ. Більшість із них приховують кількість партій, у яких уже побували. Але виборці часто про це пам’ятають. якщо комусь начхати, то комусь – і зовсім ні. Як можна спочатку входити до складу «Партії регіонів», потім «Єдиного центру», далі – «Справи і честі» і врешті йти на вибори від «Батьківщини» чи «Конкретних справ», або «Слуги  народу»? Далі – у газеті ЯСНО.

Пішов у церкву і захворів коронавірусом. Дружина сказала – переламає ноги  

• Закарпатець два тижні приховував від дружини, що хворий на коронавірус, боявся

• Жінка кричала  своєму чоловікові: «Коронавірус! Тепер ти мене заразиш і я помру!»

• Брехав священнику, хоч сучила совість

Закарпатець думав, що коронавірус – брехня. Він носив маску, бо так роблять усі, ходив до церкви, бо так звик та щодня слухав істерику дружини про те, хто зі знайомих уже перехворів, хто заразився, а хто помер. Чоловіка все це сильно дратувало, аж поки не став жертвою ковіда сам. Аби вберегти інших, він розповів газеті ЯСНО свою історію.

Закарпатець розповів, як у Чехії заразився коронавірусом

Ви, напевно, чули страшні історії навколо тестування на коронавірус. Вся ситуація з ковідом  непроста не лише в Україні, але і в сусідній Чехії. Закарпатець Петро, який уже кілька років живе у Празі, має там роботу та житло розповів, які проблеми довелося йому долати та як у нього, хворого, тест виявився негативним.  Отже, як це було? Більше – у газеті ЯСНО.

Як закарпатські політики доять Будапешт

Неефективність угорської політичної еліти Закарпаття вже помітно неозброєним оком

Політики, що представляють на Закарпатті угорську громаду, малоефективні і мають дуже низькі шанси на місцевих виборах. Це розуміє і більшість самих угорців, і це підкреслюють політологи. Будапешт уже роками дає величезні гроші для підтримки своєї національної меншини в Україні, яка представлена лише Закарпатською областю, та гроші йдуть кудись не за призначенням, результатів, м’яко кажучи, не видно. Чому? Це і з’ясовуватиме нині газета ЯСНО.

У закарпатця одразу три дружини

І всі вони дружать між собою, не ревнують одна до одної

Буває, що чоловік одружується кілька разів. Нині в цьому немає нічого дивного. Три дружини – трохи забагато, але теж людей таким не надто вже шокуєш. Утім, якщо мова йде не про три одночасно, то це навіть у ХХІ сторіччі звучить якось уже дуже по-сучасному. Але ужгородець Антон умудрився побудувати родину одразу із трьома молодицями. Хоч офіційно багатоженство у нас заборонено, та є чолов’яги, які умудряються обійти навіть закони… І газета ЯСНО розповість про незвичну закарпатську  сімейку.

Дружина священника загинула за коханця

Кожна закарпатська гора має свою історію та своє ім’я. Часом ці імена дивовижні і пояснити їх важко, але деякі – цілком зрозумілі, ще й оповиті різними легендами. Цікаво, що в області є кілька гір із назвою Попадя. вони знаходяться у різних районах та зовсім між собою не схожі. І сьогодні газета ЯСНО промандрує на Попадю на межі Рожнятівського району Івано-Франківської області та Тячівського району Закарпатської області.

Дівчинка народилася на 22 тижні вагітності і вижила, хоча лікарі запевняли, що не нереально

Дівчинці дали дивне ім’я – Лірік і її називають справжнім бійцем

Вона народилася на 22 тижні вагітності, саме до цього терміну можна робити аборти за медичними показаннями. Вважається, що хоч плід і є живим, та без утроби матері нормально розвиватись не може. У медичному середовищі пологи на 22 тижні вважаються викиднем, хоча реанімувати дітей намагаються навіть народжених на 20 тижні. Найбільших успіхів у цьому питанні досягла наразі Японія. Однак навіть там відсоток виживання неймовірно низький.

28-річна Лаура та – 39-річний наречений Річард, чекали на появу на світ близнючок 16 листопада. Та малюки народилися 15 липня. Одна з дівчат померла через два дні, а Лірік вижила. Вражаючі деталі цієї шокуючої історії у газеті ЯСНО.

Частина лего випала з носа хлопчика через два роки після того, як він засунув її в ніздрю

Семирічний малюк засунув собі в ніздрю крихітний шматок Lego в 2018 році, але лікар тоді не зміг його знайти.

Після того, як хлопчина розповів своїм батькам про втрачений елементі Lego, вони пішли до терапевта. Лікар не зміг його знайти і припустив, що хлопчик проковтнув його і що деталь буде переміщатися по травному тракту. Цього не відбувалося, але, оскільки дитина не відчувала біль, невдовзі про все забули. Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Жінка народила двійнят від різних чоловіків

Китаянка народила двійнят від різних чоловіків після того, як зрадила чоловікові.

Чоловік породіллі зробив шокуюче зізнання після того, як прийшли результати ДНК-тесту новонароджених дітей. Це стандартна процедура при реєстрації дітей в Китаї. Як з’ясувалося, дружина зраджувала йому і зачала другу дитину з кимось іншим. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Фермерка в шоці: її курка знесла зелене яйце з візерунком та зеленим жовтком

Господиня сказала, що годувала курей однаковою їжею, і не знала, чому одне з яєць позеленіло. Яйце демонструвало ефектний крапчастий візерунок навколо шкаралупи. Воно нагадувало українську писанку.

Фермерка не могла зрозуміти, в чому річ. Незвичайне яйце було виявлено у Китаї. Більше – у газеті ЯСНО.

Тіла в морозильній камері, сотня чихуахуа в клітках. Власниця племінного розплідника катувала собак

Хворі цуценята за 10 тисяч, бруд і запах. Свідки описали бізнес селекціонера

Недобросовісні заводчики часто експлуатують тварин лише заради отримання вигоди. гроші засліплюють усе людське у цих селекціонерах і вони часто утримують тварин у пекельних умовах. В Україні, на жаль, таке не рідкість. Але, виявляється, не лише у нас. Про це і більше  – у газеті ЯСНО.

Пес врятував господаря під час пожежі, але сам загинув у полум’ї

Ніхто не має сумніву, що собака – найвідданіша істота у світі. Пересвідчився в цьому і 44-річний чоловік із Німеччини, якого вірний чотирилапий друг врятував від смерті.

Коли в будинку спалахнула пожежа, господаря  розбудила його німецька вівчарка. Чоловік  уникнув полум’я, вистрибнувши у вікно. Але він уже не міг допомогти своєму рятівнику. Дізнайся подробиці у газеті ЯСНО.

Тринога вагітна кішка самотньо  бродила вулицями. Кошенята знайшли собі дім, чи посміхнеться доля і їй? Худа, занедбана, вагітна, з ампутованою лапою, чорна кішка бродила вулицями. На складі приватної фірми, де нещасна знайшла тимчасове укриття, вона привела на світ п’ятьох малят. Згодом вона потрапила до притулку і волонтери врятували їй життя.

П’ять папуг у зоопарку довелося розділити, оскільки вони так матюкалися, що у дітей вуха в’янули

Папуги Біллі, Ерік, Тайсон, Джейд і Елсі приєдналися до Лінкольншірского парку дикої природи (Британія) у серпні. Птахи були здоровими, лише мали один недолік – кожен із них матюкався. Їх помістили жити в одну клітку, щоб їм було комфортніше. Папуги-хулігани швидко здружилися і кожен з них навчив інших усіх лайливих слів, яких знав раніше. У підсумку пернаті обзивали  нецензурщиною  всіх – один одного, персонал, відвідувачів. Неймовірно цікаві подробиці – у газеті ЯСНО.

Закарпатку двічі за добу зґвалтували на заробітках

Оксані 19 років. Вона поїхала на заробітки до Чехії і стала жертвою двох різних збоченців. Своєю історією вона поділилася з читачами газети ЯСНО.

«На заробітки поїхала вперше. Закінчила вдома у рідному селі школу. Трохи працювала в магазині. Але там платили мало, а мені хотілося гарно одягатися, ні в чому собі не відмовляти. Крапку над «і» поставило те, що мене кинув хлопець, із яким зустрічалися три роки. Я думала, що одружимось, але він приревнував до друга і сказав, що йому не потрібна шльондра. Вирішила – треба змінити обстановку і заробити грошенят, щоб почати нове життя. Разом з подругою поїхала до Праги», – розповіла газеті ЯСНО дівчина. Шокуючі деталі у газеті ЯСНО.

Жінка найняла домогосподарку, а її 14-річний син почав її домагатися

Своєю історією з газетою ЯСНО поділилася Лариса Яким. За її словами, вона найняла домогосподарку і тепер не знає що робити через те, що син поклав на неї око.

«Я маю бізнес і займатися домашніми справами не встигаю. Домогосподарки в мене вже років 15. Раніше була старенька бабуся, яка в нас і жила. Та нещодавно вона померла і мені довелося взяти іншу жінку», – каже газеті ЯСНО Лариса. Вражаючі деталі у газеті ЯСНО.

Няня народила доньку від 13-річного підопічного

Про резонансний роман 20-річної Леї Кордіс з Великобританії громадськість дізналася тільки цієї весни, хоча слідство йшло з 2018 року. Інцидент, про який піде мова, стався в Беркширі, коли хлопчикові з пристойної англійської сім’ї було тринадцять, а його няні сімнадцять.

А почалася історія після п’яної вечірки в січні 2017, коли велелюбна Лея, доглядаючи за підопічним, зайшла до нього в кімнату і відірвавши від гри, почала до нього чіплятися… Про це і більше у газеті ЯСНО.

Лікар довів двох дружин до самогубства, а третю закатував

• Олексія Волкова вдалося затримати після жорстокого побиття ним чергової жертви

• Садист побив битою жінку після того, як вона заявила про свій намір розійтися

• За життя 32-річної переселенки з Донецької області кілька днів боролися лікар

Український гуру фітнесу та колишній лікар з питань сексуального здоров’я, Олексій Волков, 45 років, тримається під вартою за підозрою у жорстокому поводженні зі своєю дівчиною після того, як двоє його колишніх покінчили життя самогубством. Шокуючі деталі у газеті ЯСНО.

Чоловік, який проколов дірку в презервативі, не повідомивши жінку, потрапив до в’язниці за зґвалтування

Машиніст поїзда потрапив до в’язниці на чотири роки після того, як суд визнав його винним. Позов подала жінка, запевняючи, що знайшла шпильку та інші пробиті презервативи у шухляді біля ліжка. Чоловіка ув’язнили за зґвалтування. Про це і більше  – у газеті ЯСНО.

38-річна жінка обезголовила матір колишнього хлопця ножами для м’яса і залишила голову в кухонній раковині

38-річну жінку засудили до довічного ув’язнення після смерті 63-річної матері її хлопця

Свою жертву вона вбила двома ножами для стейків у своєму будинку

Голову залишили в кухонній раковині, а тіло – в гаражі

На суді сказала, що вони посварилися за картину, і вона відрізала голову матері хлопця після того, як подумала, що вона мертва, щоб звільнити свою душу. Під час слухання вибачилася перед хлопцем, сказавши, що «навіть смерть зараз була б для мене занадто хорошою» Жінку засудили до довічного ув’язнення. Вражаючі деталі у газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост