На Тячівщині автомобіль зіткнувся з бетонним містком та перекинувся: внаслідок аварії загинула 42-річна жінка

Від отриманих травм померла 42-річна місцева мешканка, яка перебувала в салоні авто.

У селі Красна Тячівського району автомобіль «Lada Priora» зіткнувся з бетонним містком та перекинувся на дах. За фактом автомобільної аварії розпочато слідство.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Сьогодні, 16 жовтня, о 2:49, поліцейські Тячівщини отримали повідомлення про автомобільну аварію в селі Красна. Хто перебував за кермом транспортного засобу «Lada Priora», який зіткнувся з бетонним містком, слідчі з’ясовують. Встановлено, що після зіткнення автомобіль перекинувся на дах. У той момент в салоні перебувало троє осіб: 20-річний мешканець смт. Дубове, 25-річна жителька того ж селища та 42-річна мешканка села Красна.

Від отриманих травм 42-річна жінка померла на місці події. Інших госпіталізовано до Тячівської районної лікарні. За фактом ДТП розпочато слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Наразі всі обставини ДТП встановлюють слідчі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост