Усі думали, що собака хотіла бути поруч із могилою господаря. Та виявилося дещо неймовірне

Останнім часом по просторах інтернету розлетілася фотографія, що просто рве душу.

Німецька вівчарка викопала яму в могилі свого покійного господаря, ймовірно, щоб бути ближче до нього, пише nastroy.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Собака виглядала дуже втомленою і слабкою. Але було щось в цьому фото і в самій історії, про що ніхто і не здогадувався.

Захисниця тварин Весна Міхайльоскі (Mihajloski Vesna) вирішила розслідувати цю історію на кладовищі в Сербії і, в кінцевому підсумку, зробила дивне відкриття.

Собачка вирила яму під могилою, щоб створити теплий і безпечний притулок для своїх чотирьох цуценят.

Спочатку собачка залишилася на кладовищі, щоб піклуватися про свого покійного господаря, але потім вона народила щенят, і життя там стало нестерпним.

Вона ледь могла знайти їжу, щоб продукувати життєво необхідне молоко, в якому так потребували її щенята.

Стан здоров’я, як мами, так і цуценят, був виснажений. Весна зробила все можливе, щоб наблизитися до неї, але собака-мама не довіряла. Проте, жінка не відступала і протягом двох тижнів приходила щодня до них і приносила їжу, щоб завоювати їхню довіру.

Зрештою, вона змогла їх забрати до себе додому і відразу ж почала доглядати за ними.

Поступово вони видужували і їх життєві сили відновлювалися.

Сім’я була повна, про неї добре дбали, добре годували і жили вони далеко від холодної ями в землі.

Весна піклується про них, стежить за їх здоров’ям і возить до ветеринара раз на місяць, до тих пір, поки не буде впевненості, що вони повністю одужали і можуть жити щасливим життям і, головне, в руках когось, хто їх буде любити і обороняти їх.

Це історія зі щасливим кінцем, тому що потрібна людина звернула увагу на сумне фото в соціальних мережах і вирішила зробити щось, щоб допомогти • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост