Кого на виборах підтримають закарпатські угорці

Звісно, угорська партія має свого виборця, хоч і не у всіх громадах закарпатці готові підтримати саме тих людей, яких їм запропонували • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

А переважно виборці бачитимуть ті ж обличчя, що і завжди. Час би вже подумати й про нових людей. Бо старі хоч і знають проблеми регіону, та гратимуть на тих же почуттях людей, але результат їхньої роботи вже давно відомий і він – далеко не такий, як би закарпатцям цього хотілося б, майже нульовий. Звісно, в угорської партії велика грошова підтримка в Будапешті, хоча там не розуміють, що місцевих політичних гравців теж потрібно час від часу змінювати, коли вони стають неефективними для громади. Та й гроші, які  Угорщина щедро постійно дає Закарпаттю, теж варто інспектувати. Адже спрямовуються вони далеко не завжди туди, куди б мали. Саме через це маємо те, що маємо, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Політологи прогнозують, що голоси угорців Закарпаття цього разу ще більше розпорошаться між українськими політичними партіями. Якщо між своїми немає з кого зробити вибір, то вибирати ж когось треба. І вони шукатимуть лояльних до себе серед інших кандидатів.

Як бачимо, до Верховної Ради проугорські політики  з Закарпаття не потрапили. До обласної ради, прогнозують, вони також можуть не пройти. У окремих округах, селах, де люди кожного знають у обличчя, шанси є також далеко не у всіх ставлеників Будапешта. Та й треба ще враховувати пасивність закарпатців до політики і традиційно низьку явку на виборчі дільниці, в також ймовірний підкуп виборців з боку кандидатів-опонентів, які фінансуються з Києва.

Та прогнози – прогнозами, а як там буде насправді після 25 жовтня, побачимо вже скоро  • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост