Дівчинка, яку мама народила в 67 років виросла і стала справжньою красунею

Як ви вважаєте, у скільки років потрібно заводити дітей?

А коли по-вашому крайній вік для жінки стати матір’ю? Багато хто вважає, що після сорока п’яти років заводити дітей – це безсердечно, пише acmeno.com

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Тому жінка зважилася на такий крок, швидше за все, неминуче зіткнеться з громадським осудом і нерозумінням.

Так, наприклад, вийшло у румунки Адріани Ілієску. У свої 67 років вона стала мамою. На той момент, вона виявилася найстаршою матір’ю не тільки в своїй країні, а й в усьому світі. Вона навіть потрапила в книгу рекордів Гіннесса.

На цих фото сміливій румунці вже 80 років, і її мета відзначити вісімнадцятиріччя дочки разом.

Адріана родом зі столиці Румунії – Бухаресту. Жінка вважає себе найщасливішою людиною в світі, адже у неї є своя власна житлова площа – двокімнатна квартира в центрі, але найдорожче – це Еліза, дочка, яку їй послав Бог у такому похилому віці.

Хоча зовсім долею дану подію назвати не можна, скоріше, це було усвідомлене рішення, професіоналізм лікарів, гарне здоров’я, ну і, звичайно ж, везіння. Жінка завагітніла в результаті штучного запліднення.

Адріана розповіла, що більшість її знайомих зовсім не зрозуміли її, вважаючи егоїсткою і навіженою. Однак Адріана сказала, що у неї є план, вона зробить все можливе, щоб виростити і підняти дівчинку, але якщо їй судилося піти, її батьком стане Богдан Марінеску. Це лікар, який зробив це чудо.

Також жінка зібрала значну суму грошей на рахунки, які підуть на виховання Елізи.

У Адріани Ілієску за плечима успішна кар’єра і блискуче життя, вона професор румунської мови і досить відомий дитячий письменник. У неї на рахунку більше 25 книг.

А ось такою чудовою дівчиною, розумною і миловидною стала її дочка. У неї багато різних талантів, в тому числі і схильності до точних наук, безліч нагород з конкурсів з математики зайняли почесне місце в їхній квартирі • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост