Закарпатку двічі за добу зґвалтували на заробітках

Оксані 19 років. Вона поїхала на заробітки до Чехії і стала жертвою двох різних збоченців. Своєю історією вона поділилася з читачами газети ЯСНО • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

«На заробітки поїхала вперше. Закінчила вдома у рідному селі школу. Трохи працювала в магазині. Але там платили мало, а мені хотілося гарно одягатися, ні в чому собі не відмовляти. Крапку над «і» поставило те, що мене кинув хлопець, із яким зустрічалися три роки. Я думала, що одружимось, але він приревнував мене до друга і сказав, що йому не потрібна шльондра. Вирішила: треба змінити обстановку і заробити грошенят, щоб почати нове життя. Разом з подругою поїхала до Праги», – розповіла газеті ЯСНО дівчина, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Працювати Оксана мала прибиральницею у готелі. До господаря прийшла, гарно  одягнувшись – і напоролася на неприємності.

«Я нафарбувалася, одягнула червону спідницю з глибоким декольте, туфлі на високих підборах, розпустила волосся. При розмові з чолов’ягою років 50 намагалася бути максимально культурно, ввічливою, лагідною. Дуже хотіла йому сподобатись. Але він мене не так зрозумів. Зачинив двері, безцеремонно  повалив на стіл і зірвав із мене одежу. Ґвалтував грубо, труси просто порвав зубами на шматки. Я кричала, а це його ще більше збуджувало – і він поводився ще грубіше, заводився все більше. Коли закінчив, я захотіла йти. Та він наказав залишитись. Ми випили трохи вина. Одягнутись мені не дозволив, а невдовзі все повторилося», – наголосила дівчина.

Коли чоловік вдосталь натішився любощами, відпустив Оксану і сказав прийти наступного дня. Вона не розуміла – чи працювати, чи розважати його. Тому пішла на квартиру, прийняла душ і одразу ж вирушила на пошуки нової роботи.

«Я пішла влаштовуватись помічницею кухаря у кафе. Роботу запропонувала мені подруга з мого села, якій я про все розповіла. Вона там працювала офіціанткою і знала, що є вільна вакансія. Адміністратор запросив на співбесіду. Був уже майже кінець зміни. Чоловік років 40 зачинив двері на ключ і наказав роздягатись. Мені не хотілося, але підкорилась. Боялася, що якщо не послухаю його, битиме. Чолов’яга був здоровенним і його величезний живіт впирався в мене, а з рота текла слина і смерділо якоюсь гидотою. Мені було дуже неприємно. Він діяв швидко і незграбно. За дві хвилини все закінчилось. Тоді він вдоволено облизався і сказав, що я прийнята. Що ж… цього разу я залишилась, подумала, хай буде що буде. Тепер періодично доводиться з ним спати. Але він захищає мене від усіх, вибив мені від шефа надбавку до зарплатні – і хоч фінансовим питанням я дуже задоволена», – розповідає газеті ЯСНО Оксана • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост