38-річна жінка обезголовила матір колишнього хлопця ножами для м’яса і залишила голову в кухонній раковині

На суді сказала, що вони посварилися за картину і вона відрізала голову матері хлопця, після того як подумала, що вона мертва, щоб звільнити її душу. Під час слухання вибачилася перед хлопцем, сказавши, що «навіть смерть зараз була б для мене занадто хорошою» Жінку засудили до довічного ув’язнення • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

38-річна Рейчел Гілярд зі США визнана винною у запланованому вбивстві, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

9 квітня 2017 року на Девіс напали після того як вона поїхала додому до сина, щоб забрати частину його  майна.

Жінка прибула до будинку Рейчел разом із дев’ятирічним онуком, але дитина втекла і покликала на допомогу, перш ніж бабусина голова звалилася на підлогу. Тіло літньої жінки було знайдено в гаражі, а її голова залишалася на кухні.

«Щодня і щоночі мені шкода, – сказала на суді жінка-вбивця. – Я вибачився перед багатьма людьми, які знали і любили Мікі Девіс, я вибачився перед усією її сім’єю, перед її онуком, перед усіма її друзями, перед сусідами».

Сім’я Девіс назвала Рейчел монстром перед винесенням вироку.

«Мама навчила нас одному з найгірших слів, які ви можете сказати, це слово – ненависть. І я не буду брехати, я ненавиджу цього монстра, я думаю, це нормально, – сказав Джеремі Раш, син Мікі Девіс.

«Я ніколи не здолаю цей гнів, ніколи. Чудовисько, вона була матір’ю. Вона налякала свого сина, і не тільки його, я впевнена, всю сім’ю. Її вчинки були егоїстичними та помилковими у всіх відношеннях», – додала Якона Гіллеспі, дочка Девіса.

Суддя вирішив, що проблеми психічного здоров’я Гілярд не позбавляють її від відповідальності, адже злочин жахливий. Перш ніж її визнали винною, окружний прокурор заявив, що Гільярд з провокацією напала на літню жінку. Потім вона схопила ніж, щоб закінчити розпочате.

Вона використала  другий ніж, після того, як перше лезо зламалося • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост