Лікар довів двох дружин до самогубства, а третю закатував

• Олексія Волкова вдалося затримати після жорстокого побиття ним чергової жертви

• Садист побив битою жінку після того, як вона заявила про свій намір розійтися

• За життя 32-річної переселенки з Донецької області кілька днів боролися лікарі

Український гуру фітнесу та колишній лікар з питань сексуального здоров’я, Олексій Волков, 45 років, тримається під вартою за підозрою у жорстокому поводженні зі своєю дівчиною, після того як двоє його колишніх покінчили життя самогубством • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Затримали лікаря за звинуваченнями в тому, що він довів до суїциду двох своїх колишніх подруг – нібито знущався над іншими, змушуючи їх віддавати йому цінні речі, вимагав у них надуманий борг, бив, погрожував фізичною розправою і їм, і їхнім родичам, а також обіцяв знищити їхнє майно. До правоохоронних органів свого часу вони не зверталися, оскільки боялися за себе, за здоров’я своїх близьких. Ці дівчата наклали на себе руки, вистрибнувши з вікна, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Олексій Волков був затриманий після того, як його нинішню партнерку Ольгу Войтенко, якій було 30 років, було знайдено з жахливими травмами в Києві.

Наразі медик затриманий за підозрою у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень.

Але поліція заявляє, що підозрює, що у гуру фітнесу та колишнього лікаря з питань сексуального здоров’я є низка інших жертв, принаймні з 2012 року.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Небитов заявив: «Цей чоловік живе за рахунок катування жінок та вимагання (від них) їхніх цінностей».

Слідство встановило, що ще дві жінки, які зустрічалися з Волковим (Ася Зброцька та Вікторія Манкевич), покінчили життя самогубством у 2012 та 2016 роках.

Раніше справи були закриті, але зараз їх відкривають на підставі підозр, що він довів їх до самогубства лікар.

Окремо йдеться про те, що Волков нібито підібрав на роботі одну колишню дівчину, а потім відвіз її в безлюдний район і жорстоко побив.

Їй вдалося врятувати лише тому, що двоє людей пройшли повз і знайшли її.

Інша жінка також повідомила поліцію, що її побив лікар • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост