Гороскоп на тиждень. 19 – 25 жовтня 2020 року від закарпатської ворожілі Цилі. Здоров’я, любов, гроші

 Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Овен

Початок тижня надасть Овнам можливість порадувати рідних. Матеріальна база зміцниться, ви дозволите собі великі покупки, які значно поліпшать житлові умови вашої родини. Велика ймовірність фінансової допомоги з боку батьків. Період підходить для прийому гостей, організації святкових подій.

Телець

Початок тижня може скластися сприятливо для Тельців-студентів і школярів. Ви будете з легкістю засвоювати нові знання, відточувати важливі навички. Період підходить для нових знайомств, поліпшення свого становища в соціальній сфері. Не виключено запрошення виїхати на природу.

Близнюки

Початок тижня проведіть спокійно, зосередившись на роботі. Порадує зростання доходів від виконаних замовлень. Удача буде на боці тих, хто займається вивченням духовних практик, прагнути до саморозвитку. Вітається читання мантр і молитов, зараз вони виявляться ефективними.

Рак

Раки відчують гостру необхідність оточити себе друзями. У їхньому колі вони відчують себе впевнено, поліпшать свою самооцінку, перестануть сумніватися у власних здібностях. Період сприятливий для розвитку відносин неформального рівня. Не виключено пропозицію виступити перед великою публікою, таке слід очікувати тим, чия діяльність пов’язана з соціально-політичною сферою.

Лев

Розраховуйте на довгоочікувану протекцію з боку впливової особистості. За допомогою покровителя ви усунете серйозні проблеми, які давно позбавили вас спокою. Щоб досягти поставленої мети, оточіть себе авторитетними людьми, здатними вплинути на результат справи.

 Діва

Першу половину тижня присвятіть розширенню кругозору, спробуйте засвоїти більше корисної інформації, навчитися чомусь новому. Удача буде посміхатися наполегливим студентам, всім бажаючим підвищити професійну кваліфікацію.

Терези

Тиждень порадує Терезів зростанням енергетичного потенціалу. Скористайтеся моментом, щоб побити особистий спортивний рекорд, взяти участь у спортивних змаганнях. Очікується зміцнення матеріальної бази, трапиться це з великою ймовірністю завдяки підтримці ділових партнерів, видачі позики в банку. У соціальній сфері ви опинитеся на коні. Навколишні вважатимуть вас неймовірно привабливими, тому відбою від представників протилежної статі не буде.

Скорпіон

Першу половину тижня проведіть з партнером, скористайтеся шансом зміцнити стосунки. У спілкуванні з половинкою не буде напруги, нерозуміння. Будь-який діалог буде вибудовуватися спокійно, конструктивно, що добре для тих, хто збирається обговорити спірні моменти. Період підходить для вирішення питань, що стосуються юридичної сфери.

Стрілець

Рекомендується навести порядок вдома і на робочому місці. Вам вистачить сил для реалізації масштабних проектів, тому дерзайте! Доброю ідеєю стане усунення накопичився мотлоху, проведення генерального прибирання. За рахунок очищення житла можна оновити його енергетику, що добре позначиться на вашому самопочутті.

Козеріг

Початок тижня – період гармонійний для закоханих. Їх чекають приємні визнання, пропозиція узаконити відносини, несподівані подарунки. Можна приводити пасію до рідної домівки, знайомити її з близькими. Доброю ідеєю буде проведення весілля, торжество вийде пишним, веселим, всім запам’ятається виключно позитивними моментами.

 Водолій

Перша половина тижня буде сповнена приємних клопотів, безпосередньо пов’язаних з поліпшенням житлових умов. Період підходить для перестановки меблів, генерального прибирання, придбання корисних у побуті речей, декорування житлового простору.

Риби

Перші кілька днів присвятіть активізації в соціальній сфері. За рахунок корисних контактів ви усунете проблеми, що накопичилися. Не соромтеся користуватися тими діловими зв’язками, якими встигли обрости. Оточення з задоволенням протягне вам руку допомоги • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост