У закарпатця одразу три дружини. І всі вони дружать між собою, не ревнують одна до одної

Буває, що чоловік одружується кілька разів. Нині в цьому немає нічого дивного. Три дружини – трохи забагато, але теж людей таким не надто вже шокуєш. Утім, якщо мова йде не про три одночасно, то це навіть у ХХІ сторіччі звучить якось уже дуже по-сучасному. Але ужгородець Антон спромігся побудувати родину одразу з трьома молодицями. Хоч офіційно багатоженство у нас заборонено, та є чолов’яги, які умудряються обійти навіть закони… І нині газета ЯСНО розповість про незвичну закарпатську  сімейку • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Валентина

Валентина – перша жінка Антона. Познайомилися вони ще у школі. Дівчина була на рік старшою, тож довго відкидала залицяння фраєра, але врешті-решт її серце розтануло.

Батьки вставляли палки в колесо цієї любові, бо хотіли, щоб донька вступила до університету, але несподівано для всіх у 11 класі вона дізналася, що носить під серцем дитя. На випускному ще ніхто нічого не помітив, але продовжувати навчання Валя навідріз відмовилась, та й батьки, дізнавшись, що стануть дідом і бабою, наполягали на народженні дитинчати.

«Під вінець Антона ніхто силою не тягнув. Він запевняв, що лише закінчить школу, ми одружимось. Марішку йому солодку, він так уміє говорити, ніби шовком душу гладить, щоб йому пір’я в роті поросло, – каже Валентина. – Я йому вірила, як апостолу, а він, трясця його матері, мені нахабно брехав».  

Після народження Артура пара почала жити разом, але нести заяву до ДРАЦСу новоспечений татусь не поспішав. Йому було зручно так, як було. Антон влаштувався працювати на завод, заробляв небагато, тож фінансові турботи про родину лягли на плечі батьків Валентини.

«Так завжди тривати не могло, тож я віддала малого в садок, аби чимось зайнятись. Вивчилася на перукаря і вже невдовзі відкрила салон. Допомогли батьки, бо в самої грошей не було. Згодом розкрутилася і ми зажили непогано, – ділиться спогадами Валя. – Антон же навіть не робив спроби щось змінити. Хоча чоловік він дуже добрий, по господарству завжди допомагає, сина любить неймовірно!»

Та щастя тривало лише сім років. Потім чоловік почав вечорами приходити пізно, вигадувати різні нісенітниці про нових друзів, рибалку і всяке таке • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост