Няня народила доньку від 13-річного підопічного

Про резонансний роман 20-річної Леї Кордіс з Великобританії громадськість дізналася тільки цієї весни, хоча слідство йшло з 2018 року. Інцидент, про який піде мова, стався в Беркширі, коли хлопчикові з пристойної англійської сім’ї було тринадцять, а його няні сімнадцять • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

А почалася історія після п’яної вечірки в січні 2017, коли велелюбна Лея, доглядаючи за підопічним, зайшла до нього в кімнату і, відірвавши від гри, почала до нього чіплятися, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

З тих пір потай від чоловіка роман протікав з періодичними сексуальними сценами протягом усього періоду відносин з підопічним. Лея Кордіс підгодовувала хлопця, давала гроші, спілкувалась із ним навіть у період розлуки.

Перші підозри у оточуючих почали з’являтися вже в 2017 році, але коханці все заперечували, тому поліція відкинула їх, як безпідставні. Коли народилася чарівна дівчинка, чоловік Леї, який працював механіком в тому ж Беркширі, прийняв її за свою і був дуже радий поповненню в сімействі.

У результаті таємне стало явним і вибухнув страшний скандал, проте слідство і сам процес проходили в закритому режимі, тому подробиці стали відомі тільки зараз. У процесі слідства підсудна заявляла про те, що хлопчик її зґвалтував, причому багато разів.

Потім пом’якшила показання і сказала:

«Він був закоханий в мене і завжди робив недоречні зауваження і недоречні речі, наприклад, хапав і збуджував мене».

Однак факти всього цього не підтвердили.

Попутно суд наполіг на проведенні ДНК-експертизи для дочки підсудної, після чого чоловік Леї Даніель Роббінсон відчув справжній шок – аналіз показав, що батьком дитини є малолітня дитина, колишній коханець Кордіс.

Суд визнав Лею винною за більшістю пунктів звинувачення і засудив до двох з половиною років в’язниці, з занесенням в «список збоченців» на десять років, внаслідок чого дівчині доведеться підкорятися певним правилам – таким, як комендантська година, заборона на спілкування, роботу і перебування в місцях, де можуть бути неповнолітні, заборона на використання Інтернету, телефону або камер • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост