Чому закарпатські політики так не люблять своїх виборців

Ужгород – не місто фонтанів, але фонтани у нас таки є. Один із них «Дівчина з голубом» – має дуже цікаву історію, і газета ЯСНО раніше писала про неї. Це – єдиний у області фонтан, створений за прототипом реальної людини • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Моделлю скульптору послужила студентка Мар’яна Фантич, яка хоч і мешкає за кордоном, однак назавжди залишилася в Ужгороді у вигляді тієї безтурботної дівчини, якою була в 17 років. Зараз вона живе у Англії і стала відомою на весь світ дизайнеркою, що створює зубате взуття та одяг із людського волосся. Але мова не про неї, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Історія самого фонтану, що знаходиться біля ректорату УжНУ дуже багатостраждальна. Спочатку голуба вкрали, далі занепав фонтан, потім його знову запустили… Тепер він діючий, але лавиці біля нього просто страхітливі.

Вони старі, дерев’яні, зроблено їх із міцних, товстих і надійних брусів. Їм років 40, а може й більше. Вони чудово послужили ужгородцям, адже сучасні ламаються вже за кілька місяців. Але зараз дошки необхідно замінити, бо потрухлявіли від старості. Зламати їх не можна, але час бере своє. Вони стоять на бетонних опорах, від них віє давниною.

Якась добра людина весь час підпирає їх каменями, та потім вони випадають і лавиці знову набувають страхітливого вигляду. Виглядають вбого, негарно і навіть ганебно. За ними ніхто не дивиться, їх ніхто не ремонтує… ніби вони знаходяться десь на трасі, за яку ніхто не хоче брати на себе відповідальність, а не в людному місці неподалік від центру • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост