Давали по тисячі: на Закарпатті викрито нову схему підкупу виборців

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури групу осіб з Міжгірщини викрито на спробі реалізувати схему підкупу виборців.Слідством наразі встановлено, що закарпатці пропонували віддати свій голос за визначеного кандидата на посаду голови Пилипецької ОТГ. За це виборцеві обіцяли 1000 грн, а як підтвердження вимагали копії паспортів громадян.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Зловмисників затримано при передачі 17 тис. грн особі, яка повинна була забезпечити реалізацію такої схеми.Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 160 КК України, триває. Вирішується питання про затримання фігурантів у порядку ст. 208 КПК України.

Заходи із викриття злочину проведені спільно зі слідчими ГУ НП в Закарпатській області за оперативного супроводу працівників УСБУ в Закарпатській області, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост