Де поділися туристи з Закарпаття і чому у Львові їх багато, незважаючи на карантин. ФОТО. ВІДЕО

Агент газети ЯСНО зараз перебуває у Львові і ексклюзивно лише для наших читачів передає останні враження від міста.

У обласному центрі сусідньої області зараз на площах та вулицях дуже людно. Кафе заповнені відвідувачами. Правил безпеки всі дотримуються, офіціанти працюють у масках.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Але, як би там не було, гості з міста нікуди не поділися. Там працює бізнес, а в нас жорсткий карантин пережили далеко не всі кафе та готелі, деякі не відкрилися досі і не запрацюють ніколи.

Скоріш за все, це через те, що в нас чиновники залякували великими штрафами підприємців і вони змушені були не працювати.

Те, що карантин, у Львові не видно взагалі, немає ніякої істерії.

Там влада сприяє розвитку бізнесу, адже розуміє, що якщо закриються підприємства, не буде поступлень у бюджет. На Закарпатті ж зростає безробіття, купа невдоволених людей.

До того ж, в Ужгороді фонтани вже відключили, а у Львові вони не просто працюють, а відкрилися нові. На площі перед Оперним театром встановлено новий, дуже гарний музичний фонтан з ефектом підсвічування канадського виробництва, дещо схожий на той, що в Ужгороді перед ОДА, тільки більш вдосконалений і ефектний.

Нам би такий підійшов на Театральній.

Погляньте на відео самі, як це чудово виглядає! • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост