Газеті ЯСНО – 1 рік

У жовтні виповнився рівно рік із того часу, як побачив світ перший номер газети ЯСНО.

Ми стали газетою нового сучасного формату, яких ще не знала Україна. Ми дивуємо, шокуємо, відкриваємо інший бік правди, про яку ви ще не чули!  Тем, які піднімає газета ЯСНО, інші бояться, а ми робимо все заради того, щоб  вам із нами було цікаво! Важливо знати, що те, що друкується у газеті, ви не прочитаєте більше ніде.

Газета ЯСНО розповідає неймовірні історії про життя реальних людей із Закарпаття, України та світу, дивовижні випадки зцілення, унікальні розповіді про тварин та їхнє спасіння від живодерів, а також про страшні злочини, подорожі цікавими місцями, розкриває правду про політиків. А ще у газеті для вас гороскоп, анекдоти та неймовірні факти, які ви не знайдете більше ніде.

Цей рік для газети ЯСНО, як і для всіх вас, був непростим. Усім нам разом довелося пережити карантин, від наслідків якого відходимо досі. Протягом певного часу, коли закрили газетні кіоски, ми навіть не могли доносити до читачів корисну та цікаву інформацію. Ми стали свідками обмежень людей, падіння економіки, скорочення та втрати робочих місць серед наших земляків. Це позначилося на житті усіх нас.

Але ми не здалися, ідемо вперед і будемо втілювати в життя нові проєкти, будемо піднімати нові теми, радувати вас ще більш вражаючими живими історіями, писати про шкідливі продукти, збереження здоров’я, довголіття, про випадки зцілення, здавалася б, невиліковних хвороб,  про порятунок планети і нашого краю від екологічного лиха – знущання над тваринами, вирубки лісів, засмічення річок та багато іншого.  Залишайтеся з нами!

Передплатіть газету ЯСНО в кіоску або на своїй пошті. Індекси: 76076, 76300

Попереду – багато конкурсів, сюрпризів та незабутніх подій разом з газетою ЯСНО! • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост