На обличчі жінки була шкіра померлої людини, від якої несло гнилою плоттю

• Луїза травмувалася, запалюючи цигарку

• Від болю вила і бігала по кухні, вириваючи на собі волосся

• На наступний ранок зрозуміла, що її голова згоріла дотла

Жінка випадково підпалила своє обличчя, після чого її волосся загорілося, коли вона закурила сигарету. Луїза Таннер хотіла закурити, але не могла знайти запальничку, тому вирішила використати плиту на кухні у своєму будинку • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Коли 50-річна жінка нахилилася, щоб прикурити, її волосся загорілося, оскільки воно було покрите лаком для волосся. У мами двох дітей залишилися опіки третього ступеня на вухах, голові, обличчі та шиї, а також шрами на все життя. Незважаючи на це, Луїза сказала, що все ще курить, але «тепер набагато обережніше», пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Вона наголошує: «Той день був найгіршим днем у моєму житті, але я рада, що залишилася жива. Зараз я розповідаю іншим про себе, щоб привернути увагу постраждалих від опіків і повідомити їм, що в кінці тунелю є світло».

Одного разу в лютому 2019 року Луїза, як зазвичай, готувалася до наступного дня, зробила зачіску і залакувала волосся.  Кілька годин по тому вона захотіла покурити, тому взяла пачку і запальничку. Та виявилося, що в ній закінчився газ. Жінка обшукала весь будинок, але не змогла знайти іншої, тоді вирішила скористатися плитою. Вона натиснула на газове кільце, щоб припалити цигарку, але коли нахилилася, щоб зробити затяжку, волосся спалахнуло.

«Я почала бігати колами по кухні, вити від болю. Полум’я швидко перекинулося з моєї голови на обличчя і шию, – пригадує Луїза. – Я продовжувала кричати про допомогу, перш ніж відчайдушно вирвала волосся з корінням. Моє серце так сильно билося, що я подумала, що у мене серцевий напад».

Після декількох хвилин перебування у вогні вона змогла увімкнути холодний кран і занурити під нього голову. Коли потекла вода,  заплакала від полегшення. Змучена випробуваннями, Луїза піднялася в спальню і заснула. Через кілька годин її тепер уже колишній чоловік повернувся і виявив, що обличчя жінки розплавилося • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост