42-річний закарпатець вигнав 38-річну дружину з трьома малими дітьми на вулицю, бо знайшов 21-річну коханку

Руслана опинилася просто неба, їй нікуди піти. Вона тимчасово проживає у подруги, але знає, що так тривати вічно не може. У неї 12- та 10-річні доньки та 7-річний син. У шлюбі пара прожила 14 років • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

«Усе почалося з того, що чоловік почав випивати. Бив мене постійно. Ревнував абсолютно до всіх. Підозрюю, що зраджував сам, бо в нього були такі нереальні марення з приводу моїх неіснуючих коханців, що в людини зі здоровою психікою такого бути не може. Мої батьки померли. У їхньому будинку живе брат. Я жила в чоловіка. У селі роботи немає, і я ніде не працювала, він був годувальником. У місті працював на пилорамі, заробляв непогано, та більшість коштів пропивав», пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Про першу коханку жінка дізналася, коли побачила листування в телефоні. Не сказала йому нічого, зробила вигляд, ніби нічого й не трапилось. Друга – зателефонувала їй сама і сказала, що кохає Василя, мовляв, вона в цьому тріо зайва, хай забирається з його хати. Утім чоловік тоді став на бік дружини і з нахабною молодицею швидко порвав. Але третій стрибок у гречку виявився для шлюбу фатальним. Цього разу чоловік сам попросив дружину пакувати валізи.

«Він прийшов із дівулею серед ночі. Почав кричати, хай забираю своїх дітей, яких нагуляла невідомо від кого, і йду геть. Я плакала, благала його отямитись, але він мене бив, викидав за волосся дочок на вулицю. Ми пішли, а вранці я повернулася. Думала, він протверезів, оговтався і все буде добре. Та де там. Мене й на поріг ніхто не пустив. Приходила ще кілька разів, та марно, – розповідає Руслана.

Василь подав на розлучення – і родину вже розлучили. Жінка живе то в однієї, то в іншої подруги, але усвідомлює, що так далі не можна. Хоче переїхати в Ужгород і знайти роботу, але платити за житло у неї нічим. Друзі скинулись, купили дітям до школи одяг, допомагають продуктами, усі шкодують нещасну • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост