Купити чоловіче пальто в 2020

На дворі вже середина осені, а значить, що більшість з вас вже повернулося до своїх улюблених демісезонні речей. Особливо улюбленим видом одягу в чоловічому осінньому гардеробі є пальто. Дуже важливо знайти той самий фасон, який підкреслить ваші достоїнства. Магазин Bolf має величезний вибір чоловічого одягу для будь-якого типу фігури.

Чоловіче пальто – що це?

Перш ніж ви приступите до вибору свого майбутнього пальто, слід розібратися в тому, які фасони існують, з чого воно шиється і, що взагалі являє собою пальто?

Чоловіче пальто – це в першу чергу предмет верхнього гардеробу для прохолодною пори року. Відноситься до класичного стилю і відмінно поєднується з брюками, сорочками і піджаками. Фасони чоловічого пальто можуть відрізнятися по довжині і типу використовуваної тканини. Найчастіше при пошитті використовується вовняне сукно.

Види чоловічого пальто

Перелік видів чоловічого пальто досить широкий, але ми ознайомимо вас тільки з найпопулярнішими з них. Отже, вам слід знати, що до найбільш поширених належать: класичне довге пальто / напівпальто, Честерфілд, пардессю, тренчкот, комбі і бушлат.

Почнемо з класичного варіанту пальто. Вважається законодавцем моди чоловічого пальто і традиційно залишається популярним вже кілька десятків років. Дане пальто відрізняється від інших простотою і мінімалізмом: асиметрична застібка і два ряди гудзиків – основні критерії, за якими ви зможете визначити, що маєте справу з класикою жанру.

У пальто бушлат цікава історія. Перекочувало воно в «цивільний» гардероб з статутний форми моряків. Це зовсім не завадило бути даної моделі другий за популярністю серед чоловіків. Це все та ж, але вже коротка, двубортная модель з широким відкладним коміром і великими гудзиками, лацканами і з патамі на манжетах.

Однак найбільшим мінімалізмом серед всіх пальто може похвалитися комбі: довжина доходить до колін, англійська комір і супатная застібка.

Культовим видом чоловічого пальто є тренчкот. Являє собою свого роду поєднання бушлата з класичною моделлю: погоди, ремені, довжина до колін, англійська відкладний комір і два ряди гудзиків.

Оксамитовий комір, невеликі лацкани і довгий борт – особливості Честерфілда. Таке пальто може бути дво- або однобортним.

Чоловіче пальто – найчастіше англійський стиль. Однак залишити світову моду без французької лепти було неможливо, тому і було створено пардессю. Це двубортное пальто з виложистими коміром і накладними кишенями.

Правила вибору чоловічого пальта

Купівля пальто дуже непросте завдання, особливо, якщо ви не носили його раніше. Важливо правильно визначити фасон, який вам підійде найбільше.

Коли ви вже визначилися з фасоном, слід провести ретельну перевірку швів і матеріалу. Вибираючи модель з натуральної вовни, ви купуєте річ, яка прослужить вам не один сезон. Дуже красивим і приємним вважається кашемір, але він досить швидко зношується.

Розмір пальто теж вибирати потрібно з розумом. Наприклад: для дорослих джентльменів краще підходять довгі моделі, а молодим хлопцям і чоловікам-на-віч буде коротка версія пальто.

 ЗакарпатПост