Жінка хотіла покінчити з собою. Її врятував собака

Собака-поводир Норіс – справжній герой. Пес працює у поліції. Днями  він розшукав зниклу жінку. Після сварки з чоловіком вона поїхала в невідоме місце і залишила прощального листа, тому її сім’я дуже хвилювалася! Норіс обнюхав жінку – переохолоджену, апатичну і під дією заспокійливого, але живу • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Того дня в тій сім’ї могла статися величезна трагедія. На щастя, цьому вдалося запобігти завдяки службовому собаці Мирослава Салави. Близько о пів на четверту ранку родина посперечалася. Потім жінка пішла з дому, залишивши прощальний лист. Чоловік одразу ж зателефонував до поліції і все розповів, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Кілька поліцейських патрулів, двоє дресирувальників і вертоліт попрямували до місця проживання жінки. Вони отримали необхідну інформацію і почали пошукову операцію. Сім’я також підказувала співробітникам поліції, де може перебувати жінка, тому пошук розширився.

Норіс вловив слід запаху, за яким він пройшов близько 500 метрів навколо будинку. Однак потім з’ясувалося, що слід не її, а належить одному з родичів, який шукав жінку до приїзду правоохоронців.

Потім провідник і собака рушили лісовою стежкою в бік густого лісу приблизно за пів кілометра від будинку зниклої. Раптом  провідник помітив, що пес натрапив на слід запаху людини, який через кілька десятків метрів привів до старої дерев’яної хатини. Норіс старанно попрацював мордочкою, тож незабаром стало ясно – під навісом тулилася зникла жінка! • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост