Дружина пішла на зустріч однокласників і не повернулась. Тепер у неї нова-стара любов

Закарпатець Василь Орінчай у відчаї! Він до безтями кохав свою дружину Катерину, мало не носив її на руках. Але вона його раптово розлюбила. Пара прожила у шлюбі 19 років, та все лопнуло, як мильна бульбашка, коли жінка пішла на зустріч однокласників. Чоловік звернувся з листом до газети ЯСНО і просить поради в читачів • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Мені 40 років, дружині – 37. У нас є доросла 18-річна донька. Ми одружилися молодими, і Катю я кохав завжди. Познайомились через спільних друзів. Вона тоді була ще студенткою. Я божеволів від почуттів і переїхав до неї в Ужгород, де вона навчалася. Ми з одного села, та я хотів бути там, де в той час була вона. Коли народилася Іра, з нею сиділа теща, щоб Катерина не переривала навчання. Я ж поїхав на заробітки, бо ми знімали квартиру і хотілося мати власне житло. За три роки заробив на нього, потім ще через два відкрив невеликий магазинчик  косметики для коханої, через сім – для себе автомайстерню. Жили ми забезпечено, ні в чому не мали потреби. Я радів, що більше не потрібно нікуди їхати, ми маємо стабільний прибуток і власну справу у себе вдома, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Катерина дуже хороша людина, чуйна, співчутлива, але неймовірно замкнена. Вона завжди щось мені недоговорювала, я ж її завжди ревнував. Можливо не був упевнений у собі, адже серйозних приводів раніше для цього насправді не було.

 Ми щороку їздили відпочивати за кордон, наша дитина мала найкращий одяг і все, що бажала. На 30 років я подарував автомобіль Катерині, а на 17-річчя – Ірині. Я їх обожнюю, вони для мене – все.

Та якось одного разу дружина сказала, що їде в село на зустріч однокласників. Минуло 20 років із того часу, як вона закінчила школу, і я не заперечував. До цієї події вона ретельно готувалася декілька місяців. Підбирала одяг, зачіски, змінила колір волосся, накупувала собі прикрас. Я бачив, як вона загорілася, але нічого не підозрював • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост