Виборчий цирк закінчився! Вперед порушувати обіцянки!

Найбрудніші вибори за всю історію Закарпаття завершилися. Кандидати наобіцяли землякам гори й долини. Декого з них обрали до рад, хтось став головою ОТГ. Тепер залишилося чекати, коли закарпатці розчаруються у своїх обранцях. Адже так є все. Ще жоден з голів та депутатів не виправдав надій людей • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Тож що відбувалося в нашій області за час передвиборчої кампанії? Саме це і з’ясовувала газета ЯСНО.

Хто куди балотувався

Бажаючих стати головами ОТГ та депутатами різних рівнів цього разу було дуже багато, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Так, Закарпатська обласна територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатів в обласну раду від 10 політичних сил, в тому числі від 4 парламентських партій. Всього в обласній раді налічуватимуться зараз 64 депутати.

На посаду міського голови Ужгорода балотувалися 22 кандидати, серед яких одна жінка. 10 висували кандидатури від політичних партій, решта 12 –  самовисуванці.

Також Ужгородська міська ТВК зареєструвала кандидатів у депутати Ужгородської міської ради від 25 політичних партій. Рада після виборів нараховуватиме 38 депутатських крісел, раніше таких було  – 36.

На посаду міського голови Мукачева балотувалося 6 кандидатів від різних політичних сил, на посаду міського голови Хуста – 8 кандидатів, серед яких – 4 самовисуванці. В Ужгородську районну раду намагалися потрапити 10 політичних сил, Берегівську – 9, Мукачівську – 8, Хустську – 8, Тячівську – 7, Рахівську – 12 • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост