З’явились фото з місця смертельної ДТП в Угорщині, яку влаштував п’яний закарпатець

31-річний водій здійснюючи обгін поблизу села Якабшалаш, зіткнувся з зустрічним транспортом.

У неділю угорська поліція затримала 31-річного громадянина України, який на своєму автомобілі зі словацьким номерним знаком спричинив смертельну аварію на своїй головній дорозі 54 поблизу міста Кечкемет (село Якобшаллаш). У аварії загинула 66-річна жінка з Калочі, пише Mukachevo.net

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Як пише угорський сайт pestihirlap.hu з посиланням на правоохоронці, водій, який керував автомобілем “Опель” зі словацьким номерним знаком, почав обгін двох автомобілів, але не зміг завершити маневр, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем “Тойота”.

66-річна жінка-пасажир загинула на місці події, а 66-річний чоловік, який керував автомобілем, отримав легкі тілесні ушкодження.

Українця також було доставлено до лікарні з серйозними травмами. Була підозра, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, що було підтверджено за допомоги тесту.

Чоловік був затриманий працівниками поліції, а суд Кечкемету виніс клопотання про його арешт.

Згодом, знайомі чоловіка з’вязались з редакцією Mukachevo.net та зазначили, що даний водій є мешканцем села Баркасово, що на Мукачівщині.

66-річна жінка-пасажир загинула на місці події, а 66-річний чоловік, який керував автомобілем, отримав легкі тілесні ушкодження • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост