Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №44

Найбрудніші вибори за всю історію Закарпаття

• За мандат дехто боровся навіть кулаками

• Про екологію на цих виборах майже забули

• Політичні повії за 3 дні змінювали по 2-3 партії

Цього разу за право бути депутатом закарпатці змагалися з великим азартом. Виникало таке враження, що кандидатів у деяких округах було більше, ніж голосуючих. І балотувалися часто далеко не найкращі, далеко не ті, хто б мав представляти громаду та її інтереси у радах. І щоб бути обраним що лише не робили кандидати – і займалися благодійністю, і відкривали дитячі та спортивні майданчики, і всупереч карантину (хоча на початку карантину закарпатців насильно змушували сидіти вдома) ходили на зустрічі на підприємства та заводи, і часто без масок обнімалися зі старенькими на вулицях, і надавали безкоштовну юридичну консультацію, і платили цілим арміям жополизів, які намагалися відбілити репутацію декого в Інтернеті.  Більше – у газеті ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Виборчий цирк закінчився! Вперед порушувати обіцянки!

Найбрудніші вибори за всю історію Закарпаття завершилися. Кандидати наобіцяли землякам гори й долини. Декого з них обрали до рад, хтось став головою ОТГ. Тепер залишилося чекати, коли закарпатці розчаруються у своїх обранцях. Адже так є все. Ще жоден з голів та депутатів не виправдав надій людей.

Тож що відбувалося в нашій області за час передвиборчої кампанії? Саме це і з’ясовувала газета ЯСНО.

Розчарування, коронавірусні залякування та виборчі махінації на Закарпатті

Як в області голосували на цих виборах

Невиправдані очікування багатьох, заклеєні стовпи в містах та селах агітаційними листівками, колосальні гроші, витрачені на рекламу в Інтернеті…  Ось що бачили перед виборами журналісти газети ЯСНО. Закарпаття пережило вибори, як чуму. Для одних вони принесли розчарування, для інших – можливість і далі залишатися на посадах та у радах. Тож що екстраординарного було на цих виборах, яку локшину вішали на вуха закарпатцям?  Про це – у газеті ЯСНО.

Пішов у церкву – і захворів коронавірусом. Дружина сказала, що переламає ноги 

• Закарпатець два тижні приховував від дружини, що хворий на коронавірус, боявся

• Жінка кричала  своєму чоловікові: «Коронавірус! Тепер ти мене заразиш – і я помру!»

• Брехав священнику, хоча мучила совість

Закарпатець думав, що коронавірус – брехня. Він носив маску, бо так роблять усі, ходив до церкви, бо так звик, та щодня слухав істерику дружини про те, хто зі знайомих уже перехворів, хто заразився, а хто помер. Чоловіка все це сильно дратувало, аж поки не став жертвою ковіда сам. Аби вберегти інших, він розповів газеті ЯСНО свою історію.

Пустила чоловіка на заробітки і втратила – кинув із двома дітьми, знайшов іншу – старшу на 5 років

На жаль, закарпатці часто страждають від того, що через заробітчанство родини протягом тривалого часу перебувають у розлуці і нерідко розпадаються. Діти залишаються без батьківської уваги, чоловіки, жінки почуваються розбитими. Зраду пережити важко кожному. Своєю історією з газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ірина. Вона каже, що якби знала, чим закінчиться для чоловіка поїздка у Чехію, ніколи б його не відпустила. Далі – у газеті ЯСНО.

Закарпатець, що в Чехії зняв  повію, яка виявилася дочкою друга, хоче з нею одружитись

У минулих номерах газета ЯСНО писала про закарпатця, який уже багато років працює у Чехії на заробітках. Він поділився з читачами захоплюючою історію про те, як вирішив зняти повію і нею виявилась донька його друга, молода дівчина із одного з ним села. Ця стаття набула величезного розголосу, люди закидали газету ЯСНО листами. Дехто нарікав на чоловіка, мовляв, сам непорядний, ходить по дівчатах за викликом, хтось засуджував саму Марію, яка відома у Празі під іменем Сільвія. Оскільки Василь запитував, чи розповісти про все батькові дівчини, аби врятувати її від проституції. Більшість читачів сказали: «Ні». Так він і зробив. А щоб змінити життя дівчини, дещо їй запропонував.

Василь вирішив поділитися з газетою ЯСНО своїм рішенням і знову попросив поради.

Батьки хлопця благали його не одружуватися зі мною, а я вагітна від нього

Що робити дівчині, яка кохає свого обранця і який, здається, кохає її, але на заваді щастю раптом стали батьки. Вони категорично проти стосунків сина і умовляють його знайти собі іншу. Газеті ЯСНО написала закарпатка Людмила. Дівчина просить поради, бо не знає, як вирішити свою проблему.

 Мені 29, а моєму хлопцеві 33. Ми разом три роки, і ми глибоко закохані. Раніше я була одруженою. Від попереднього шлюбу у мене дві доньки – 10 та 8 років. Із чоловіком розійшлися, бо він полюбляв випити і здіймав на мене руку. Я була одна п’ять років, аж поки не з’явився Дмитро.  Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Моя дружина – відьма і я їй зраджую з іншими

Що робити, коли в родині немає довіри один до одного і подружжя живе наче на пороховій бочці. Вона звинувачує його у зрадах та пияцтві, а він переконує, що вона – відьма. Та найцікавіше, що при цьому розлучатись обоє не хочуть… Нині газета ЯСНО розповість про закарпатську родину, яка ніяк не може розібратися, хто ким є.

Ця сім’я живе в одному з сіл Хустщини. Марії 42 роки, Михайлу – 48. Побралися у юності, разом уже 22 роки. У родині дорослі діти – 21-річна донька та 19-річний син. Є вже навіть кількамісячний онук. Далі – у газеті ЯСНО.

Маніяк убив її єдину доньку, а вона покохала вбивцю, на 13 років молодшого за себе

І не лише покохала, але й вийшла за нього заміж прямо у в’язниці

Одинадцять років тому її 18-річна Аня таємничо зникла. Через деякий час вона сама відшукала тіло своєї доньки. За декілька місяців слідчі знайдуть та посадять вбивцю доньки. Він молодший за неї на тринадцять років. Деколи цей чоловік навіть попадався на очі жінці, коли заїжджав у їхнє село до родички, проте вона навіть не могла уявити, що все так відбудеться. Життя нещасної жінки Тетяни Оверченко змінить один дзвінок, який шокує як її, так і всіх її односельчан. По телефону вона говорила з в’язнем Миколою, який зміг зачарувати серце згорьованої матері своїм приємним голосом. Про долю жінки, яка змогла віднайти в собі сили після такої трагедії, розповіли «Українські сенсації». Шокуючі деталі у газеті ЯСНО.

24-річна вчителька займалася сексом із трьома учнями і тепер не знає, від кого з них завагітніла

24-річну жінку звинувачують у статевих контактах з трьома учнями, двома – у віці 17 та 16 років. Інша вчителька нібито підслухала розмову, в якій хлопці сперечалися, хто батько.

У звіті поліції стверджується, що один із них сказав вчителю, що він не тато.

Зараз вчительці висунули звинувачення у тому, що вона сексуально домагалася трьох хлопчиків у своїй школі. Більше – у газеті ЯСНО.

10-річний хлопчик зарізав батька – не міг більше терпіти знущань над матір’ю

Страшна трагедія сталася зовсім несподівано. Хлопчина з ножем накинувся на рідного батька, бо каже, що дуже шкодував матір. Чоловік помер. Що ж тепер чекає на школяра?

Розкидані рукавички та бахали мешканці будинку залишили на вулиці. Обійстя нині зачинено, бо жильці  терміново з’їхали. Родина оселилася там десь пів року тому, із сусідами майже не спілкувалися.

«Я ніяк не можу їх характеризувати, ходили тут по вулиці і все», – розповідає сусідка Ольга. Шокуючі деталі – у газеті ЯСНО.

Голова новонародженої дитини впала на підлогу після того, як її відірвали від тіла під час пологів

Поліція проводить розслідування після того, як лікарі змусили 26-річну матір народити дитину природним шляхом, хоча раніше було рекомендовано зробити їй кесарів розтин.

Інцидент стався в лікарні Санта-Каса-де-Мізерікордія в Бразилії. Родичі жінки розповіли місцевим ЗМІ, що їй порадили зробити кесарів розтин через проблеми зі здоров’ям плоду.

Але медики в лікарні змусили її народити природним шляхом. Неймовірно страшні деталі цієї моторошної історії – у газеті ЯСНО.

14-річний хлопець, який намагався зарізати маму, тітку та маленького братика, запевнив, що вдома його морили голодом та підштовхували до самогубства

Оскаженілий підліток-убивця чи нещасна жертва, яку цькували все життя і довели до різанини?!

Пам’ятаєте – Київщину сколихнула жахлива новина: 14-річний хлопець поштрикав ножем рідну тітку та її маленького сина, а потім ледь не вбив власну матір?

Школяра затримали й запроторили в СІЗО. Аж ось спливає шокуюча інформація – що того разу підліток просто захищався від чергових побоїв! Мовляв, усе життя з нього знущалися найрідніші: морили голодом, цькували, били та підштовхували до самогубства! Що ж розповість сам хлопець, який пошматував ножем свою рідню?! Страшні подробиці – у газеті ЯСНО.

Мати двох синів дуже мріяла про дочку і народила одночасно чотирьох дівчат та одного хлопчика

Жінка вже мала двох синів, але дуже мріяла про доньку і дивом народила одразу п’ятірню

І це при тому, що у неї синдром полікістозних яєчників, що означає, що вона природним чином не овулює. Та це не завадило їй тричі завагітніти. Однак перед першими двома вагітностями  вона приймала спеціальні ліки, а перед третьою – нічого.

Подружжя було вражене, коли дізналося, що чекає не просто на доньку, а на чотирьох… та ще одного сина. Подробиці – у газеті ЯСНО.

У поліцейського жили собаки з гнилою шкірою

Собаки були без води, у фекаліях, на коротких ланцюгах

У одного з собак була буквально гнила шкіра, з ран сочилася кров, змішана з гноєм. Інший досі такий наляканий, що не виходить з розплідника. Без води, у фекаліях, на коротких ланцюжках – вони перебували у дворі фермерського будинку. Тільки час від часу вони отримували якісь огидні тухлі рештки їжі із брудних горщиків. Власник хвалився, що пропрацював у поліції більше 20 років.

Про кошмарні умови утримання двох дворняг зоозахнисникам повідомили сусіди, які бачили жорстоке поводження з тваринами. Кошмар тривав давно. Собак вилучили. Господар зажадав їхнього повернення і заявив, що тварин у нього викрали. Більше – у газеті ЯСНО.

У чоловіка викрали собаку. Його випадково знайшли через рік. Дива трапляються!

У 2019 у сім’ї Пірсон з Великобританії з двору приватного будинку вкрали собаку на ім’я Міссі. Весь цей час господарі намагалися знайти собаку в притулках і у місцевих зоозахисників, але пошуки нічого не давали.

Вся сім’я важко переживала зникнення Міссі, а особливо маленький Бредлі, який ріс разом з собакою. Зрештою Пірсон зрозуміли, що їм доведеться змиритися зі своєю втратою, і вирішили завести другого собаку цієї ж породи. Далі – у газеті ЯСНО.

Найстаріший у світі золотистий ретрівер відзначив 20-річчя

Золотистий ретрівер, який відсвяткував свій 20-й день народження, вважається найстарішим у світі.

До родини, у якій зараз живе собака, він потрапив не одразу, а тільки шість років тому. До того часу у нього була важка доля і багато поневірянь.

Огест народився у 2000 році. У першого хазяїна прожив недовго. Чомусь він здав його до притулку. Потім його ще двічі забирали звідти і повертали інші люди. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Теля втекло з бійні і рік жило в лісі з оленями

У притулку «Фермерський притулок» в Нью-Йорку у кожної тварини є особлива і часто дуже хвилююча історія, але історія з Бонні, коровою, мабуть, абсолютно унікальна. Бонні – найбільш відома мешканка притулку, бо була «в бігах» майже рік. Корові вдалося уникнути бійні, куди, на жаль, і прямувала інша частина її стада, і втекти в ліс, де вона знайшла таку необхідну розраду серед … групи оленів. Знадобилося багато самовідданості і організованих зусиль, щоб перевести її в більш безпечне місце, але тепер в Бонні нарешті з’явився власний будинок після життя в лісі. Далі – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост