На Львівщині суттєво знизили вартість проїзду. Чому такого немає на Закарпатті?

На жаль, добрі справи наш край обходять стороною. Сумно, але ми можемо лише тихо заздрити мешканцям сусідньої області. Вартість проїзду на Закарпатті, незважаючи на те, що пасажирів стає все менше через карантин, ніхто не переглядав і не знижував ціни на перевезення. Для порівняння подивіться у важно, що ще з початку жовтні запровадили на Львівщині. Цитуємо текст із сайту Твоє місто.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

“Від вівторка, 13 жовтня, проїзд зі Східниці, Борислава, Дрогобича та Трускавця у львівському напрямку дешевшає. Про це у коментарі Варто Галицькі новини повідомив представник АТП, що обслуговує маршрути, Ростислав Кобільник.

На автобусному маршруті Східниця – Львів, Львів – Східниця вартість становитиме 80 гривень, напрямок Борислав – Львів, Львів – Борислав – 70 гривень.

Зі Львова до Трускавця можна доїхати за 50 грн (попередньо квиток коштував 85 грн з особи), а до Дрогобича – за 30 грн.

Таким чином перевізники хочуть привабити до себе пасажирів, оскільки автобуси їздять практично порожніми.Нагадаємо, що у вересні цього року автотранспортні підприємства заявляли, що переглядають вартість проїзду на автобусних маршрутах приміського та міжміського сполучення в області. Там пояснили, що мінімальна вартість проїзду (тариф у першій зоні до 6 км) зросте до 10 гривень, а тариф на наступні зони зросте залежно від внутрішніх затрат кожного підприємства –на 5-10% від наявного тарифу станом на 1 серпня 2020 року”, – пише видання.

Коли ж такі новації будуть на Закарпатті і чи будуть взагалі? • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост