10-річний хлопчик зарізав батька – не міг більше терпіти знущань над матір’ю

Страшна трагедія сталася зовсім несподівано. Хлопчина з ножем накинувся на рідного батька, бо каже, що дуже шкодував матір. Чоловік помер. Що ж тепер чекає на школяра? • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Розкидані рукавички та бахали мешканці будинку залишили на вулиці. Обійстя нині зачинено, бо жильці  терміново з’їхали. Родина оселилася там десь пів року тому, із сусідами майже не спілкувалися, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«Я ніяк не можу їх характеризувати, ходили тут по вулиці і все», – розповідає сусідка Ольга.

«Оксана працювала у магазині, – переконує інша жінка. – А чоловік… взагалі не знаю, аби десь працював».

Подруга родини переконує, що чоловік пив – через це в сім’ї були постійні сварки, а в Оксани постійно були синці – то під оком, то над бровами. На місці пригоди побувала знімальна група «Свідка» на ТНТ.

Оксана часом викликала поліцію, але чоловіка весь час відпускали. Того дня чоловік знову прийшов додому напідпитку, почав сваритися з дружиною, був не в гуморі. Коли він почав бити Оксану, син схопився за ножа і вдарив батька. Поранення виявилося фатальним. 42-річний Олександр помер до приїзду «швидкої».

Хлопчик вчиться у 5 класі в Запорізькій області. У школі про нього кажуть, що спокійний, привітний, із однолітками не конфліктує і дуже шкодує маму.

«Кирюша – це найдобріша дитина з усіх», – переконують вчителі.

У Оксани є ще старший син Роман. Поки що саме він допомагатиме братові пережити те, що сталося • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост