Батьки хлопця благали його не одружуватися зі мною, а я вагітна від нього

Що робити дівчині, яка кохає свого обранця і який, здається, кохає її, але на заваді щастю раптом стали батьки. Вони категорично проти стосунків сина і умовляють його знайти собі іншу. Газеті ЯСНО написала закарпатка Людмила. Дівчина просить поради, бо не знає, як вирішити свою проблему • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

 Мені 29, а моєму хлопцеві 33. Ми разом три роки, і ми глибоко закохані. Раніше я була одруженою. Від попереднього шлюбу у мене дві доньки – 10 та 8 років. Із чоловіком розійшлися, бо він полюбляв випити і здіймав на мене руку. Я була одна п’ять років, аж поки не з’явився Дмитро, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Він дуже вихований, культурний, працює менеджером на приватній фірмі. Я ж – офіціантка в кафе. Ми познайомились на моїй роботі. Він часто приходив вечорами, сідав завжди за один столик. Якось попросив мене після закінчення зміни відвезти додому. Я погодилась. Ту ніч ми провели разом. Після цього почали зустрічатись. Останній рік жили разом у мене вдома. Діти до нього звикли, навіть батьком почали називати, бо від їхнього рідного ні слуху, ні духу.

Із Дмитром мені добре. Він веселий, врівноважений, не вживає алкоголь взагалі. Про такого чоловіка мріє кожна жінка. Заробляє він добре і завжди купує подарунки і мені, і дітям.

Усе було чудово до тих пір, поки він не запропонував одружитись. А сталося це тоді, коли я йому повідомила, що вагітна. Дмитро дуже зрадів і сказав, що дитина не повинна з’являтися на світ поза шлюбом. Наступного дня він зробив мені пропозицію, а на вихідні ми поїхали знайомитися з його батьками. Батько поводився нормально, багато розпитував, розповідав про себе, а от мати… Я їй не сподобалась із першого погляду. Вона постійно робила мені зауваження – то я не так ніж тримаю, то не так сиджу, то у мене нещира усмішка, то ще щось. Було дуже незручно.

Через кілька днів вона мені зателефонувала і запропонувала гроші на аборт або за те, щоб я відчепилася від її сина. Я розповіла про все Дмитру. Він зателефонував матері – і вони посварилися.

Але через кілька днів сам заявив, що ми не можемо одружитися, бо його батьки ніколи не приймуть мене за невістку, мовляв, хотіли для нього дівчину, а він знайшов жінку, та ще й із двома дітьми.

Він запропонував і далі жити разом, але не оформляти стосунки. Переконував, що так буде краще для всіх. Його мати ще кілька разів телефонувала мені і кричала, що такій, як я, немає місця в її родині • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост