Закарпатському губернатору в Ужгороді підприємці кричали: «Ганьба!»

Нині під час акції протесту перед ОДА голова області вперто не хотів чути протестувальників. Він твердив лише про дотримання карантину і наголошував, що під час найбільш жорстких обмежень у області все проходило м’яко. На справді ж це не так і закарпатці це знають. Людей постійно залякували, проводилися рейди, перевірки, багатьох оштрафували.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Крім того, він говорив, що маршрутки переповнені. Газета ЯСНО стежить за транспортом обласного центру і насправді маршрутки у місті наполовину порожні.

Губернатору люди кричали: «Ви держслужбовець, вам гроші плататять, а нам із чого жити?» І вони мали рацію. За інтереси ужгородців захищався і чинний мер Богдан Андріїв, він закликав не впроваджувати обмеження. Утім його виступ та виступ Олексія Петрова перетворились на передвиборчі дебати. Губернатор у всьому звинувачував міського голову і наполягав на необхідності дотримання карантинних норм.

Присутні на акції протесту не витримували і кричали губернатору: «Ганьба!»

Далі буде… • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост