Рідкісна блакитна повня на Геловін-2020: що це означає

Над Землею блакитний Місяць сходить раз на кілька років.

31 жовтня над Україною зійде блакитний Місяць. Щоправда, турбуватися не варто, йдеться не про синій відтінок нічного світила, а про астрологічне явище. Що потрібно зробити у цей день, а чого уникати, читайте у нашому матеріалі від езоетерикині Олени Кузьмич.

В езотериці “блакитним Місяцем” називають другу повню за один календарний місяць, перша у другому осінньому місяці відбулася 2 жовтня. А походить ця назва з англійського фразеологізму “оnce in a Blue Moon“, що дослідно перекладається як “якось під блакитним Місяцем” і позначає якесь дуже рідкісне явище, повідомляє ТСН.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Над Землею блакитний Місяць сходить раз на два-три роки. І якщо блакитний місяць — і так рідкісне явище, то така повня на Геловін — явище ще більш рідкісне. Наступного разу таке станеться аж у 2034 році, тому астрологи радять не проґавити свій шанс здійснити певні езотеричні маніпуляції у цей період. Адже, зазвичай у році 12 повних місяців, а цьогоріч буде 13. 

Адже веселий Геловін своїм корінням сягає свята древніх кельтів під назвою Самайн (Савин, Савін — інші назви цього свята українською. — Ред.). Вважається, що в ніч проти 1 листопада завіса між світами стає дуже тонкою, а тому потрібно здійснювати різноманітні ритуальні практики. 

Тому у містичну добу блакитної повні потрібно провести дії, які у цей темний період року допоможуть власній трансформації, що запустить зовнішні та внутрішні зміни. 

арто у цей день помізкувати, що у вас є нині, на що ви можете спиратися і що вам потрібно для подальшого розвитку, а що потрібно залишити, бо це заважає вашому розвитку. Зробіть своєрідне “перетоплювання” вашого досвіду: на папірці запишіть інформацію про ваші ресурси, досягнення, а на іншому — що вас гальмує. Можливо, під час цього, здавалося б, простого ритуалу, ви відчуватимете образу чи якісь інші негативні емоції. 

Далі ви можете спалити ці папірці у казані з надією на зміни. Казан обраний для цього ритуалу невипадково. З погляду езотерики, казан символізує жіночу матку, місце, де й відбувається людська трансформація. Якщо ж у вас такого немає, то просто скористайтеся вогнетривкою посудиною, потурбувавшись про пожежну безпеку. 

У цей день доречно медитувати з думками про удосконалення, отримання нових знань тощо.

Що не варто робити під час блакитного місяця на Геловін: 

  • брати участь у колективних заходах;
  • розпочинати дискусії та сварки. 

Можна прикрасити свій робочий стіл кристалами, які відповідають цьому дню — хризоколою, селенітом та родонітом

Гарної вам повні! • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост