Закарпатець каже: Моя дружина – відьма і я їй зраджую з іншими

Що робити, коли в родині немає довіри один до одного і подружжя живе наче на пороховій бочці. Вона звинувачує його у зрадах та пияцтві, а він переконує, що вона – відьма. Та найцікавіше, що при цьому розлучатись обоє не хочуть… Нині газета ЯСНО розповість про закарпатську родину, яка ніяк не може розібратися, хто ким є • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Ця сім’я живе в одному з сіл Хустщини. Марії 42 роки, Михайлу – 48. Побралися у юності, разом уже 22 роки. У родині дорослі діти – 21-річна донька та 19-річний син. Є вже навіть кількамісячний онук, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«Як ми побралися, потрібно було будувати хату. Чоловік поїхав на заробітки. Я працюю лаборанткою у районній лікарні, завжди залишалася вдома. А він там що витворяв – одному Богу відомо, – ділиться думками з газетою ЯСНО Марія. – Працював на Київщині, знайшов собі коханку. Кілька разів ще в ті часи від неї приходили ще паперові листи. Вона просила мене покинути чоловіка. Я поїхала туди, зробила скандал і силою забрала його додому. У нього від тієї жінки навіть донька є. Потім був у Росії. Там також стрибав у гречку. Люди з нашого села розповідали про його походеньки. Болісно було слухати. У Чехії, де працює останні роки, завжди користується послугами повій. Це навіть сам не приховує, розповідає, як вони його задовольняють, просить робити все в ліжку так, як вони».

Михайло сказане жінкою підтверджує. Каже: «Так, зраджував…. Із ким не буває, але завжди сім’ї тримався, гроші додому привозив».

За його словами, Марію він кохає і не хоче жити  більше ні з ким.

«Моя дружина роботяща. Чудова господиня. Саме кулінарним талантом мене підкупила. Коли ще хлопцем спробував її голубці одразу вирішив: треба таку дівку брати. Та одна біда – темними справами займається і ворожить мені. Коли я мав коханку на Київщині, поробила їй… Вона осліпла, бо сказала Марії, що не може на мене надивитись, так дружина їй і побажала, щоб осліпла. Я думав, що це все збіг, але ні. Якось я напився і дружина дуже розсердилась, бо я пропив велику суму. Я сказав, що в тому кафе мене безкоштовно пригощали, бо я виконував господарям деякі будівельні роботи і не взяв за це ні копійки. Так що… жінка щиро побажала, щоб те кафе згоріло, аби я туди більше не ходив. Через тиждень там трапилася пожежа, яка повністю зруйнувала все! Я тоді вперше замислився, що щось не так із моєю Марією. А потім трапився ще один дивний випадок. Допомагав я їй готувати їжу для гостей, молов фарш для котлет. А потім одна із її подруг знайшла у котлеті волос. Не знаю, чий він був, але дружина переконувала, що мій, і побажала мені, аби я швидше полисів. Я про все вже й забув, але через кілька місяців дійсно волосся почало випадати. Тоді згадав, що вона мені ще й гребінець купила. Тепер я боюсь її, як чорта. Переконаний, що Марія – відьма!» • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост