Закарпатець розповів, як перехворів коронавірусом: дружина пиляла, як бензопила

Якось мені стало погано. Почало боліти серце. Я не знав, що зі мною. Кілька днів пролежав, бо відчував страшну слабкість. Потім почалися блювота, діарея. Так тривало близько тижня. А далі почала підніматись температура. Десь два дні від дружини я все приховував, хоча вона пиляла, як бензопила, що ходжу до церкви – значить, у мене коронавірус • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Мені ставало з кожною годиною гірше і гірше. Кашлю не було, нюх і смак не втратив, але майже нічого не їв. Температура підвищилась до 39-40 градусів. Жінка хотіла відправити мене силою до лікарні, навіть домовилася про місце, бо брали не всіх, виявилося, що лікарня переповнена. Вона кричала: «Коронавірус! Коронавірус! Коронавірус! Тепер ти мене заразиш – і я помру!», пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Вона ходила вдома у масці, не випускала мене з кімнати, кожні 15 хвилин усе обробляла антисептиком. І не лише дверні ручки, а кожну деталь. Вона купила мені пластиковий посуд, і я їв із такого, аби не переплутати тарілку, ложку чи виделку. Але мені було так погано, що я ні на що не зважав. Ми зробили тест – і він справді показав ковід.

Після цього почалися довгі проповіді, який я безвідповідальний, що наражаю на небезпеку усю родину, що вона попереджала не ходити до церкви і от… її жіноча інтуїція не підвела. Я почувався жахливо, але терпів, бо відчував себе винним. Вона видзвонила усіх знайомих лікарів, і одна з них їй порадила не відправляти мене до лікарні, мовляв, там догляд поганий, я не виживу. На щастя, вона послухала її, бо мені моя чоловіча інтуїція підказувала, що мені дійсно не треба до лікарні.

Але й це ще не все. Моя жінка почала телефонувати всім знайомим і розповідати, що я захворів, що не слухав її і тепер у мене коронавірус, казала, що всі чоловіки телепні, не вміють берегти жінок та багато такого, від чого в’янули вуха… Вона кричала у слухавку так, що я все чув у іншій кімнаті.

Як люди заражаються в церквах, цілуючи ікони? Як закарпатець, повернувшись із заробітків, привіз коронавірус – і його дружина померла? Як таксист втратив матір від страшної хвороби? Про це читай у наступному номері газети ЯСНО • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост