Закарпатець, що в Чехії зняв повію, яка виявилася дочкою друга, хоче з нею одружитись

У минулих номерах газета ЯСНО писала про закарпатця, який уже багато років працює у Чехії на заробітках. Він поділився з читачами захоплюючою історію про те, як вирішив зняти повію і нею виявилась донька його друга, молода дівчина із одного з ним села. Ця стаття набула величезного розголосу, люди закидали газету ЯСНО листами. Дехто нарікав на чоловіка, мовляв, сам непорядний, ходить по дівчатах за викликом, хтось засуджував саму Марію, яка відома у Празі під іменем Сільвія. Оскільки Василь запитував, чи розповісти про все батькові дівчини, аби врятувати її від проституції. Більшість читачів сказали: «Ні». Так він і зробив. А щоб змінити життя дівчини, дещо їй запропонував • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Василь вирішив поділитися з газетою ЯСНО своїм рішенням і знову попросив поради, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«Після тієї ночі, коли до мене на виклик прийшла Марічка, я довго не міг прийти до тями. Перше, що хотілося, взяти в руки телефон і сповістити про все родину, але стримався. Не гарно якось чужі секрети видавати, тим більше що дівчина просила, – каже він. – Я розпитував її, чому вона обрала таке життя. Розповіла, що вона – професійна танцівниця… і справді в Ужгороді закінчила коледж, завжди ідеально рухалась, тож пішла працювати стриптизеркою. Спочатку все було чудово, а потім через конфлікт із одним клієнтом, який її нахабно домагався, а вона влаштувала такий скандал, що власник викликав поліцію, її звільнили. Вона знала, що подобається багатьом, тож подруги дали пораду декому зателефонувати і запропонувати себе… за гроші. Довго не могла наважитись, але коли за душею не було ні копійки, а потрібно було платити і за житло, і щось купувати їсти, уже ж зробила те, що їй підказали. Проституцією займалася два роки. Каже, що бувало всяке. Дехто її навіть бив, дехто принижував, хтось навіть погрожував. Мені її просто шкода».

Василь переконує, що в кожної повії є своя непроста передісторія і в більшості з дівчат були серйозні проблеми. За його словами, Марія найбільше нарікає на закарпатських клієнтів, мовляв, вони грубі, поводяться, як із ганчіркою і постійно матюкаються.

«Я хочу врятувати цю дівчину. Після того випадку я вже її три рази замовляв і ми годинами сиділи й говорили. Я плачу їй за те, що вона виговориться. А вона нерідко пускає сльозу. Та договорились ми до того, що я зрозумів, що мене до неї почало тягнути… Я усвідомив, що закохався. Вона молода, гарна, у неї неймовірна фігура, – ділиться Василь. – У нас жодного разу не було сексу, але я про це мрію. Навіть уявляю. Відколи вона до мене прийшла вперше, я жодного разу не замовляв іншу дівчину, тобто в мене не було повій».

Василь був одруженим, має 20-річного сина. Із дружиною розлучився давно, думав, що більше ніколи не захоче завести родину, бо, мовляв, розчарувався у жінках. Та цього разу він змінив рішення • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост