Маніяк убив її єдину доньку, а вона покохала вбивцю, на 13 років молодшого за себе

І не лише покохала, але й вийшла за нього заміж прямо у в’язниці

Одинадцять років тому її 18-річна Аня таємничо зникла. Через деякий час вона сама відшукала тіло своєї доньки. За декілька місяців слідчі знайдуть та посадять вбивцю доньки. Він молодший за неї на тринадцять років • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Деколи цей чоловік навіть попадався на очі жінці, коли заїжджав у їхнє село до родички, проте вона навіть не могла уявити, що все так відбудеться. Життя нещасної жінки Тетяни Оверченко змінить один дзвінок, який шокує як її, так і всіх її односельчан. По телефону вона говорила з в’язнем Миколою, який зміг зачарувати серце згорьованої матері своїм приємним голосом. Про долю жінки, яка змогла віднайти в собі сили після такої трагедії, розповіли «Українські сенсації», пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«О шостій годині вечора я зателефонувала Ані, розповідає Тетяна. – Вона сказала, що запізнилась на автобус. Через 10 хвилин я їй телефонувала, та вона була вже поза зоною. Я зрозуміла, що більше ніколи не побачу її живою.

Тіло дівчини жінка знайшла у лісосмузі через три дні. За декілька місяців слідчі відшукали та посадили вбивцю Ані, яка того вечора саме поверталася у село із навчання. Дівчина була студенткою, мала маленького сина. Виховувала його одна, без батька. У той час хлопчик був із бабусею.

Маніяка Тетяна раніше бачила, але не розмовляла з ним. Він інколи заїжджав у їхнє село до родички. А життя її самої одного разу змінив фатальний дзвінок, який шокував усе село.

«Чую такий ніжний голос. Ми поговорили – і я закохалася у той голос, – розповідає жінка. Тоді вона ще не знала, що той голос звучав із тюремної камери. – Я скільки жила, ніколи нікого не любила. А тут… закохалася».

За вбивство її коханого посадили на 14 років. Про те, кого він убив, Тетяна не думала, лише переконувала себе, що він став на шлях виправлення. На думку слідства, на волі Микола зробив нещасною не одну людину, але, сидячи в тюрмі, одну жінку все ж зробив щасливою.

Тетяна поїхала на побачення. І не просто зустрілася з коханим, але й вийшла за нього заміж. Запропонувала сама. Весілля відгуляли там же… у в’язниці.

«Він на 13 років молодший за мене, – стверджує вона. – Красень, майже 2 метри зросту!».

Що ж відбувалося із Тетяною далі? Чи витримало кохання випробування неволею?

Як повівся із жінкою чоловік тоді, коли його випустили? Чи разом вони зараз?

Про це – у наступному номері газети ЯСНО • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост