Мати двох синів дуже мріяла про дочку і народила одночасно чотирьох дівчат та одного хлопчика

Жінка вже мала двох синів, але дуже мріяла про доньку і дивом народила одразу п’ятірню • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

І це при тому, що у неї синдром полікістозних яєчників, що означає, що вона природним чином не овулює. Та це не завадило їй тричі завагітніти. Однак перед першими двома вагітностями  вона приймала спеціальні ліки, а перед третьою – нічого, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Подружжя було вражене, коли дізналося, що чекає не просто на доньку, а на чотирьох… та ще одного сина.

«Я завагітніла до того, як вирішила почати приймати ліки, –  розповіла жінка. – Я відчувала себе по-справжньому дивно, ще подумала: безумовно, я ніяк не можу бути вагітною, бо насправді ніколи не овулювала сама»

Пара пішла на УЗД через шість тижнів. Подружжю сказали, що чути одне серцебиття, а під час наступного сканування жінку шокували, повідомивши, що вона виношує одразу п’ятьох дітей. Однак лікарка запевнила, що малоймовірно, що всі п’ять будуть життєздатними.

Про унікальний випадок написала британська газета The Sun.

Меган Хулен зі штату Північна Дакота (США) та її чоловік Джошуа вже були батьками Якова (7 років) та Метью (2 роки), коли вирішили спробувати зачати ще одну дитину в надії на народження дівчинки.

«Я був такий шокований, – розповідає чоловік. – Дружина взагалі трусилася від хвилювання, коли почула, що виношує п’ятірню»

«Після УЗД я сказала чоловікові, що не можу одразу повернутися додому, мені потрібен час. Коли ми вийшли з кабінету, я сиділа і плакала», – запевнила Меган.

Хоча новина для неї стала повною несподіванкою, попердні вагітності навчили її зберігати спокій • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост