Пустила чоловіка на заробітки і втратила – кинув із двома дітьми, знайшов іншу – старшу на 5 років

На жаль, закарпатці часто страждають від того, що через заробітчанство родини протягом тривалого часу перебувають у розлуці і нерідко розпадаються. Діти залишаються без батьківської уваги, чоловіки, жінки почуваються розбитими. Зраду пережити важко кожному. Своєю історією з газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ірина. Вона каже, що якби знала, чим закінчиться для чоловіка поїздка у Чехію, ніколи б його не відпустила • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

У мене було кохання всього життя – Володя. Ми вчилися в одному класі, зустрічалися практично з дитинства. Малим він завжди казав: «От виросту, одружуся з Іриною!» Нас усі називали ідеальною парою. Я чекала його з армії, а він мене – з університету. Живу я в селі, а вчилась в Ужгороді, у студентські роки, коли міг, їхав до мене. Як тільки отримала диплом, ми розписалися, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Подруги заздрили мені, бо бачили, як поважає мене Володимир. Батьки тішились – не могли натішитись. Хто б міг подумати, що казка триватиме не вічно.

Я працюю вчителькою у школі. Чоловік молодим їздив на заробітки. Він – будівельник, майстер на всі руки. Сам нам хату побудував, сам облаштував, сам провів світло, воду. Діти його дуже люблять. Нашому сину 12 років, а донечці – 5. Володя непогано розкрутився і відкрив у селі магазин, продавав газові котли. Мав гарний прибуток. Та два роки тому щось пішло не так і все полетіло шкереберть. Захворіла свекруха, потрібні були гроші на лікування, а в магазині нічого не купували, тоді чоловік його закрив. Вирішив, що поїде в Чехію на рік-два, заробить і відкриє новий бізнес. Мав кілька цікавих ідей. Мені це не сподобалась, але я його не спиняла, як-не-як діти ростуть, гроші потрібні, а я зі своєї вчительської зарплати поняття не мала, як їх на ноги ставити.

Спочатку з заробітків чоловік телефонував щодня, а потім все рідше і рідше. Відчувало серце щось недобре, боялася, чи не захворів, чи не трапилось чогось, почала телефонувати йому сама, але не завжди відповідав, говорив переважно сухо і завжди казав, що зайнятий. Хотіла до нього поїхати. та документів не маю, тому не залишалося нічого, як чекати.

Приїхав Володя перед Великоднем. З виразу його обличчя я зразу зрозуміла, що щось не те. Та й він сам одразу сказав, що нам потрібно серйозно поговорити. Те, що я почула, мало мене не вбило • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост